19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialCorlățean: Ce se întâmplă la frontiera estică poate să genereze modele de...

Corlățean: Ce se întâmplă la frontiera estică poate să genereze modele de separatism privitoare la România

Aflat la un miting electoral al PSD, ministrul de Externe, Titus Corlățean, a atras atenția că ceea ce se întâmplă la frontiera estică a țării ar putea să genereze riscuri și modele de separatism care privesc și România. 

'Ceea ce se întâmplă la frontiera estică a țării noastre, atât de dramatic, s-ar putea să genereze idei, riscuri, tentații de a multiplica astfel de modele, de separatism, de lucruri care pun sub semnul întrebării frontierele, și o spun foarte serios. Din acest motiv, România trebuie să fie un stat puternic', a afirmat Corlățean, conform Agerpres.

Premierul Victor Ponta și mai mulți membri ai guvernului, lideri ai PSD, PC și UNPR, au participat, vineri, la un miting electoral desfășurat în cinematograful Florin Piersic, care a reunit aproximativ 2000 de persoane. Printre participanți s-au numărat vicepremierul Liviu Dragnea, miniștrii Titus Corlățean, Daniel Constantin (Agricultură), Nicolae Bănicioiu (Sănătate) Mircea Dușa (Apărare), Aurelia Cristea (Dialog Social), europarlamentarii Corina Crețu și Daciana Sârbu, Damian Drăghici, Mihai Sturzu, Vasile Dâncu și Ioan Rus.

Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Floriile 2024, duminica dinainte de Paște. De ce se sfințesc ramurile de salcie

Floriile, duminica dinaintea Paștelui, reprezintă un moment de profundă semnificație în calendarul creștin. În această zi, creștinii marchează Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, un eveniment...
Ultima oră
Pe aceeași temă