25.7 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialProgram de voluntariat pentru liceeni, la MNAR

Program de voluntariat pentru liceeni, la MNAR

Liceenii din Capitală pot aplica la un stagiu de voluntariat la Muzeul Național de Artă al României (MNAR), unde vor învăța cum să promoveze evenimentele dedicate tinerilor, arată un comunicat al instituției.

12 tineri din clasele a X-a, a XI-a și a XII-a vor fi aleși să facă parte din Consiliul Adolescenților din MNAR, care se ocupă de evenimentele care se adresează publicului tânăr al muzeului.

Stagiul de voluntariat se desfășoară pe parcursul întregului an școlar 2014-2015 și presupune participarea la întâlnirile Consiliului Adolescenților și la organizarea activităților pentru adolescenți.

Pentru a putea participa la stagiu, liceenii trebuie să completeze un formular disponibil pe site-ul MNAR. 20 dintre ei vor fi selectați pentru susținerea unui interviu. 12 vor fi aleși să facă parte din Consiliul Adolescenților.

Lista voluntarilor admiși va fi publicată pe site-ul muzeului, până în 7 octombrie.

Cele mai citite

Iohannis, la Consiliul European, unde se discută sprijinul pentru Ucraina și Republica Moldova

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, mâine şi poimâine, la Consiliul European, la Bruxelles, printre subiectele reuniunii numărându-se sprijinul pentru Ucraina şi Republica Moldova, respectiv...

VIDEO. Edward Iordănescu, mândru de băieții lui și de suporterii naționalei: “Muncim din toate puterile ca să nu îi dezamăgim”

Declarația lui Edward Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, după egalul cu Slovacia (1-1) și calificarea în optimile de finală ale EURO...

Curtea Penală Internațională a emis mandate de arestare pe numele lui Șoigu și Gerasimov

Curtea Penală Internațională (CPI) a emis marți mandate de arestare pentru fostul ministru al Apărării al Rusiei și șeful său de stat major militar,...
Ultima oră
Pe aceeași temă