Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rl online

Actualizat: 10.10.2019 - 21:11

Turcan: PSD va trebui să răspundă pentru toate lucrurile pe care le vom găsi în Guvern

Rl online

Actualizat: 10.10.2019 - 21:11

Raluca Turcan a declarat, joi seară, la B1 TV, că PSD va fi măcinat din interior şi că nu se va mai schimba la faţă, dar şi că va trebui să dea socoteală pentru lucrurile gasite de cei care vor veni la guvernare.

”PSD nu se mai schimbă la faţă, PSD se va măcina din interior,  până când probabil o să mai rămână câţiva care mai au şanse să se corecteze, însă eu nu mă bazez pe ceea ce avem de făcut în viitor pe PSD. PSD a ieşit din ecuaţie, va rămâne în opoziţie, dar va trebui să răspundă pentru toate lucrurile pe care le vom găsi în Guvern, că vom merge la Guvernare şi vom lua puşculiţa şi ne vom uita. Nu numai că nu mai sunt bănuţi, e posibil să fi dispărut puşculiţa cu totul şi atunci vom prezenta românilor situaţia reală”, a spus Turcan.

Raluca Turcan a arătat că nu minimalizează PSD care are capacitate de regenerare.

”În acelaşi timp nu minimalizez PSD pentru că are o capacitate de regenerare destul de puternică şi ce se naşte din pisică, şoareci mănâncă. E foarte posibil ca PSD să prindă forţe”, a spus Raluca Turcan.

Întrebată ce se va întâmpla, dacă preşedintele Klaus Iohannis nu va desemna premierul de la PNL sau Pro România,Turcan a arătat că are încredere în decizia preşedintelui.

”Am foarte mare încredere în propunerile pe care le face preşedintele Iohannis, am fost parteneri în această construcţie politică. Preşedintele şi-a exprimat clar dorinţa ca a această moţiune să treacă şi Guvernul să fie îndepărtat. Nu am emoţii în privinţa corectitudinii deciziilor pe care le va lua preşedintele României. sunt foarte mulţi de dacă în rândul celor care ne urmăres, în ochii noştri sunt mai puţini de dacă”, a mai spus Raluca Turcan.

 

Since you are here

… we have a small favour to ask. More people are reading and supporting our independent, investigative reporting than ever before. And unlike many news organisations, we have chosen an approach that allows us to keep our journalism accessible to all, regardless of where they live or what they can afford. Romania Libera is editorially independent, meaning we set our own agenda. Our journalism is free from commercial bias and not influenced by billionaire owners, politicians or shareholders. No one edits our editor. No one steers our opinion. This is important as it enables us to give a voice to those less heard, challenge the powerful and hold them to account. It’s what makes us different to so many others in the media, at a time when factual, honest reporting is critical. Every contribution we receive from readers like you, big or small, goes directly into funding our journalism. This support enables us to keep working as we do – but we must maintain and build on it for every year to come. Support The Romania Libera from as little as €1 – and it only takes a minute. Thank you.

Subscribe Romania Libera weekly
Subscribe Romania Libera essential new magazine
An alternative to breaking news
Subscribe Romania Libera essential new magazine