Raluca Turcan: PNL Sibiu lansează o petiție de demitere a ministrului Sănătății și a lui Liviu Dragnea

de Iulia Iancu , 14 iulie 2017 - stire actualizata la ora 14:35, 14 iulie 2017
Raluca Turcan: PNL Sibiu lansează o petiție de demitere a ministrului Sănătății și a lui Liviu Dragnea

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), Raluca Turcan, a lansat o petiție online pentru demiterea ministrului Sănătății, Florian Bodog, și a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, din cauza lipsei vaccinurilor, potrivit Agerpres.

"PNL Sibiu lansează o petiție de demitere a ministrului Sănătății și a lui Liviu Dragnea din cauza lipsei vaccinurilor", a anunțat Raluca Turcan, într-o conferință de presă.

Întrebată ce crede despre părinții care refuză vaccinarea copiilor, Raluca Turcan a afirmat: "Cred că părinții trebuie să fie obligați și să răspundă foarte sever în fața legii, dacă refuză să-și vaccineze copiii. Cred că trebuie un sistem legal care să oblige părinții să-și vaccineze copiii, iar dacă refuză lucrul acesta, atunci să își asume întreaga răspundere pentru îmbolnăvirea propriilor copii și a celor din jurul copiilor care sunt contaminați cu bolile respective. Și cred, de asemenea, ca obligativitate la acest sistem foarte strict de vaccinarea copiilor, ca statul să își facă datoria. Pentru că nu poți să obligi părinții să își vaccineze copiii, iar statul să nu pună la dispoziția părinților vaccinurile obligatorii".

Comentarii

 • don kuku

  15 iulie 2017 12:48

  pariez pe cat vrei , ca IQ acestei doamne nu este mai mare de 67.

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  15 iulie 2017 7:01

  Vai de capul nostru, dacă conitza Raluca, care, dimpreună cu soțul ei a lustruit dorsalul basist, ajung sa schimbe prim ministrii. . Avem trebuință mare de PNL, din doua motive, sa reînvie TRADIȚIA LIBERALISMULUI în România și sa aducem ALTERNATIVA la socialismul Iliesc ian, dar când vezi ca PNL a căzut pe mana unor sacaturi ca Raluca, te apuca plansul , .Vai de capul nostru !

  raspunde comentariului
 • Radu ,Toulouse

  14 iulie 2017 16:52

  Poporul e prea indobitocit ca sa reactioneze .Cei mai buni au plecat ,altii au murit ,si ceilalti stau ca vitele la jug si la polonicul criminaluilui Dragnea .Poate-l ajung blestemele

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design