Primarul din Iași, Mihai Chirică, este amenințat că va fi exclus din PSD, după ce l-a contrazis pe Liviu Dragnea

de Mihai Diac , 23 ianuarie 2017 - stire actualizata la ora 09:26, 24 ianuarie 2017
Foto: Arhivă

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirică, este amenințat că va fi exclus din PSD, după ce a spus că manifestaţiile de duminică şi participarea preşedintelui Klaus Iohannis la mitingul din Bucureşti nu reprezintă o lovitură de stat, așa cum a susținut Liviu Dragnea.

Mihai Chirică este criticat dur de colegul său de partid Codrin Ștefănescu, care a anunțat că va propune excluderea lui Chirică din PSD.

"În aceste momente toată lumea, adică membrii de partid, simpatizanţii, familile şi toţi cei care ne-au votat şi ne-au susţinut în număr ne cer să avem o poziţie fermă, să ducem la îndeplinire ceea ce am promis în campania electorală. Noi asta şi facem! Din păcate, pe lângă adversarii din Sistem, care ne lovesc cu maximă obrăznicie există şi una, două voci în interiorul PSD care nu ne reprezintă şi care exprimă pct de vedere ale adversarilor poporului român. Cu această ocazie, ţin să îl anunţ pe domnul Mihai Chirică, preşedintele PSD Iaşi şi primarul acestui municipiu, că este o două oară când critică public poziţiile şi deciziile domnului preşedinte Liviu Dragnea, ceea ce îl aşează în grupul celor din afara partidului şi în afara valulului popular din 11 decembrie Îi asigur pe primarii din judeţul Iaşi, pe consilierii locali şi judeţeni din Iaşi, pe şefii de zonă, care ne-au sunat foarte intrigaţi de poziţia şefului lor, că vom rezolva foarte rapid aceată problemă. Eu sunt unul dintre cei care vor propune excluderea din partid a lui Mihai Chirică şi, de altfel, acesta este un mesaj pe care îl transmitem eventualilor "chirici", puţini la număr, care vor să se plaseze în afara partidului că astfel de atitudini nu sunt agreate în PSD. Nu vom da înapoi şi dacă este nevoie, inclusiv în rândurile noastre, vom lua deciziile care se impun. În concluzie, domnul Chirică nu are nicio legătură cu poziţie oficială a PSD, deja nu ne mai reprezintă şi vreau să îi asigur pe toţi membri şi simpatizanţii noştri că vom pune în aplicare toate cele promise, că nu vom ceda, indiferent de presiunile care vin din toate părţile, inclusiv dinspre Cotroceni", a declarat Codrin Ştefănescu pentru portalul stiripesurse.ro.

Comentarii

 • PROPUNERE

  08 februarie 2017 5:30

  ...CODRIN STEFANESCU...PRIM MINISTRU AL ROMANIEI... Iar Chirica sa isi ceara scuze public milioanelor de votanti PSD si sa recunoasca tot public faptul ca este in derulare O MINERIADA in intreaga tara, in 70 de orase, condusa de Luceafarul neunitatii tarii, Claus Iohannis ...

  raspunde comentariului
 • somoila

  26 ianuarie 2017 10:39

  Tov. Codrin,nu vezi,nu esti constient ca esti prost?Tu, cu asa zisa ta inteligenta,nu ajungi nici la tocul pantofului lui Chirica!Bovina, inchipuita ce esti!

  raspunde comentariului
 • EL comandante

  24 ianuarie 2017 12:09
 • Gh.Stoian

  24 ianuarie 2017 9:54

  Schimbare. Din "cine nu-i cu noi, e impotriva nostra", in "cine nu-i cu...mine, e impotriva nosatra" !

  raspunde comentariului
  • ALLteniile Lu Mihai VitezuL, CaroL1, Ceausescu

   24 ianuarie 2017 12:09

   Cine-i impotriva Lui ....... E impotriva NOASTRA! EL magnifico, EL grande, EL libertadore, EL salvatore EL... urmash de voievozi martiri!

   raspunde comentariului
 • gabriel

  23 ianuarie 2017 23:42

  Adica cei ce-l critica pe livache sunt"dusmanii poporului roman"?Pai la asta se aplica zicala"parul destept paraseste capul prost"...si apropos de unde stie el cine l-a votat ca sa-l chestioneze atat timp cat votul e secret?N-ar trebui sa dea chiar tot din casa...

  raspunde comentariului
 • Sandu

  23 ianuarie 2017 23:17

  Draknea - Fuehrer uber Alles!

  raspunde comentariului
 • I-auzi!

  23 ianuarie 2017 22:50

  Codrin Stefanescu a si facut repede o ancheta la votantii psd, pentru ca iata ce pretinde - In aceste momente toata lumea, adica membrii de partid, simpatizantii, familile si toti cei care ne-au votat si ne-au susinut în numar ne cer să avem o pozitie fermă, sa ducem la indeplinire ceea ce am promis in campania electorală. - Pai in campania electorala ati promis ca majorati pensiile si salariile incepand cu 1 ianuarie si acum o faceti esalonat, de-a lungul anului 2017. In campania electorala NU ATI SPUS NIMIC DESPRE OUG DE AMNISTIE SI GRATIERE! Asa-i la psd. Un primar care aduce fonduri europene 100 procente este zburatacit din partid. Un vicepresedinte, care recunoaste ca acum nu e mineriada, e amenintat cu excluderea. Vreti sa ne intariti convingerea ca sunteti partidul penalilor?? Nu vreti sa conduceti tara, ci doar pe cei care stau smirna in fata lui Dragnea?????

  raspunde comentariului
 • ALLtenia

  23 ianuarie 2017 22:32

  si doar ea sa traiasca si sa va supravietzuiasca!

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design