22.5 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăTechNou mesaj de la Udrea cu acuzații subtile la adresa unor miniștri...

Nou mesaj de la Udrea cu acuzații subtile la adresa unor miniștri din Guvernul Boc

Fostul ministru Elena Udrea, arestată pentru 30 de zile în dosarul Microsoft, a postat vineri seară un nou mesaj pe contul de Facebook în care denunță campania de discreditare din presă la adresa sa și atrage atenția asupra unor miniștri din Guvernul Boc care au administrat bugete mari.

”În goana nebună de a mă discredita şi a mă prezenta drept “mama corupţilor”, întreg mandatul meu de ministru al Dezvoltării este tocat sistematic şi nejustificat. Nu am auzit să se vorbească despre situaţia altor ministere din guvernarea Boc care aveau bugete mult mai mari şi atribuiau direct contractele (Transporturi, Economie sau Finanţe)”, a scris Udrea pe rețeaua de socializare.

Fostul ministru a susținut că este foarte mândră de ce a realizat ca ministru şi crede că, dacă oamenii care o critică astăzi ar fi făcut măcar jumătate din cât am făcut ea, România era acum într-o situaţie mult mai bună.

”Programul “Schi în România” reprezintă una dintre cele mai mari reuşite în materie de infrastructură de după Revoluţie: a generat mii de locuri de muncă, venituri de zeci de milioane de euro la stat şi a oferit oportunităţi unor zone monoindustriale distruse. Absolut toate contractele pe acest program au fost derulate de către primării – deci, dacă există fapte de corupţie, acolo trebuie căutate”, a completat Udrea.

Ea a subliniat că, în calitate de ministru a făcut tot posibilul pentru a limita corupţia: ”am introdus standarde de cost, am limitat adiţionalele la contractele cu statul, am făcut plăţile la vedere în funcţie de ordinea în care veneau facturile şi le-am cerut public constructorilor să facă mai degrabă ceva pentru România decât să dea şpăgi funcţionarilor de prin minister”.

Cele mai citite

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...
Ultima oră
Pe aceeași temă