13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăPoliticăIohannis: Corupţia, o boală care macină democraţia

Iohannis: Corupţia, o boală care macină democraţia

“Un nu hotărât corupţiei trebuie să devină un mod de a fi”, afirmă preşedintele, care spune că rămâne alături tuturor magistraţilor care luptă împotriva corupţiei.

“Corupţia este o boală care macină democraţia şi ţine captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupţia înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, şcoli fără condiţii, administraţie blocată. România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până ce nu vom reuşi să învingem acest flagel”, afirmă preşedintele Iohannis.

El spune că susţine continuarea luptei anticorupţie pentru o Românie sănătoasă şi rămâne alături tuturor magistraţilor care duc această bătălie, cu mult curaj, zi de zi.

“Cinstea şi integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societăţii noastre. Stă în puterea noastră! Un NU hotărât corupţiei trebuie să devină dintr-un slogan, un mod de a fi!”, afirmă şeful statului în finalul mesajului.

Cele mai citite

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Militarii rezerviști vor să protesteze în Capitală

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate vrea să organizeze un miting de protest în Capitală, în data de 7 iunie anul curent. Vă prezentăm solicitarea transmisă de...

Problemele pentru celebrii chefi bucătari nu se opresc. Antena 1 dă PRO TV în judecată

Scandalul dintre Antena 1 și cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, a escaladat, implicând acum și postul de televiziune Pro...
Ultima oră
Pe aceeași temă