10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportLiviu Dragnea răspunde în doi peri despre ancheta la ferma Salcia: Nu...

Liviu Dragnea răspunde în doi peri despre ancheta la ferma Salcia: Nu știu dacă au percheziționat și porcii

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, șeful social-democraților, a declarat că perchezițiile la firme sunt "un lucru 'bun'", pentru că ar putea duce la închiderea acestora și implicit la loc pe piață, citează Agerpres.

Întrebat cum vede percheziția DNA la Tel Drum, Dragnea a spus: "N-o văd pentru că n-am fost acolo, dar cred că ăsta e un lucru bun să se facă percheziții la cât mai multe firme, poate încet-încet o să se închidă aceste firme și lăsăm loc pe piață la alții. Nu știu cine e vizat, cine nu e vizat, în ce a constat percheziția, nu știam dacă au percheziționat și porcii dar, mă rog, e o anchetă în curs, habar n-am ce e acolo. (…) Orice om poate fi anchetat din România", a adăugat Dragnea, aflat într-o vizită la Călărași.









60 de persoane au fost audiate în dosarul Fermei de porci Salcia, iar nouă dintre ele, printre care şi administratorul societăţii, au fost reţinute. Ulterior, procurorii nu au cerut arestarea pentru nicio persoană. Acuzaţiile din dosar sunt de evaziune fiscală, iar prejudiciul estimat este de 9 milioane de euro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă