Gabriela Firea a declarat că dorește un al doilea mandat de primar și că ar fi o inabilitate să candideze acum la Președinția României

de Mihai Diac , 18 martie 2017 - stire actualizata la ora 21:55, 18 martie 2017
Foto: Arhivă

Primarul general Gabriela Firea a susținut, sâmbătă, la România TV, că nu va candida acum la Președinția României, declarând în schimb că își dorește un al doilea mandat de primar al Capitalei.

"Din tot sufletul îmi doresc să îmi închei cu bine acest mandat la Primăria Capitalei și, dacă bucureștenii vor considera că rezultatele mele sunt deosebite, poate, dacă suntem sănătoși și liberi, să mai preiau un mandat pentru că unele dintre proiectele pe care le voi lansa în partea a doua a acestui mandat vor trebui finalizate în următorul. Vă spun foarte sincer, sunt atât de recunoscătoare celor care au considerat că eu sunt omul cel mai potrivit pentru înalta funcție de primar general încât cred că ar fi o inabilitate din partea mea ca cetățean, fost senator, fost jurnalist, ca primar acum, să îi părăsesc pe bucureșteni și să consider că această poziție a mea este doar o trambulină pentru o altă funcție", a declarat Gabriela Firea la România TV.

În context, ea a mulțumit celor care o consideră potrivită pentru funcția de președinte al României.

"Le mulțumesc domnilor Adrian Năstase și Liviu Dragnea (...), dar poate a glumit domnul președinte Liviu Dragnea că are simțul umorului foarte dezvoltat și poate a fost o glumă. Domnul președinte Liviu Dragnea știe cât de mult îmi doresc să duc la bun sfârșit mandatul de la PMB și motivul pentru care m-a ales, mi l-a spus, și vă dezvălui un secret, a fost acela că și-a dat seama dintr-o analiză (...) că sunt un om serios, un om de echipă și care se ține de cuvânt. Cred că ar fi o mare dezamăgire pentru bucureșteni ca omul în care ei și-au pus speranțele să schimbăm fața Capitalei să plece către o altă funcție", a completat primarul general.

 

Comentarii

 • node

  20 martie 2017 19:39

  daca iesiti la vot foarte putini, o sa va conduca din nou parasuta

  raspunde comentariului
 • Bircea madea

  19 martie 2017 15:31
 • vasile

  19 martie 2017 8:32

  Să ne ferească Dumnezeu să ajungă aceasta țață presedinte !

  raspunde comentariului
 • Daniel

  19 martie 2017 8:15

  Poate un copil ca are cu ce-l creste.

  raspunde comentariului
 • CHARLIE

  18 martie 2017 22:40

  Trebuie sa ai tupeu in viata. Dupa marile progrese pe care le a realizat Firea pe hartie e firesc ca are nevoie si va fi aleasa a doua oara primareasa. Mai sunt cateva orase in lume pe care nu le a vizitat si ii trebuie inspiratie pentru viitor.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design