24.5 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăLifestyleReteta de weekend: Piept de rață cu polenta și sos de prune...

Reteta de weekend: Piept de rață cu polenta și sos de prune maturate în coniac

Ingrediente:

Piept de rață 300 g
Mălai 100 g
Lapte fiert 100 ml
Smântână 100 ml
Prune maturate 60 g în coniac 10 g
Zahăr 50 g

Mod de preparare:

Pieptul de rață se prăjește pe ambele părți în tigaie la foc mediu. 

Mălaiul se pune la fiert cu lapte și smântână la foc mic, amestecând treptat.
Prunele se fierb în coniac până iau foc, după care se adaugă unt pentru a obține un sos cremos.

De servit lângă un pahar de vin roșu.

Chef Albert,
Lugo Restaurant & Lounge

Cele mai citite

Nicușor Dan a fost consiliat de oamenii lui Plahotniuc și Băsescu

Nicușor Dan mai vrea un mandat de primar al Capitalei pentru încă patru ani, dar se pare că a uitat cam repede că...

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, „zburat” din bordul administrativ de la Romsilva

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, a primit recent un cadou neplăcut din partea ministrului PNL al Mediului, Apelor și Pădurilor, fiind ejectat...

nu l-a și spălat, când l-a scos din mocirlă

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a explicat de ce Partidul Național Liberal (PNL), care stă drepți, de ceva...
Ultima oră
Pe aceeași temă