16.8 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăLifestyleKate Middleton și Prințul William au încălcat tradiția regală din noaptea nunții

Kate Middleton și Prințul William au încălcat tradiția regală din noaptea nunții

Sursa citată, arată că, în mod tradițional, cuplurile regale pleacă în luna de miere, imediat după nuntă. Cu toate acestea, Ducele și Ducesa de Cambridge nu au făcut acest lucru și se pare că au optat să petreacă noaptea la Palatul Buckingham.

Întrucât ceremonia nunții lor a fos televizată, la fel ca în cazul lui Meghan Markle și al Prinţului Harry, probabil William şi Kate au fost epuizaţi după o lungă zi de festivitiăţi. Iar faptul că William trebuia să se întoarcă la lucru la scurt timp după nuntă, a făcut imposibilă luna de miere, așa că au renunțat la ea.

 

Publicația The Express notează, de asemenea, că momentan nu se știe unde au petrecut Meghan Markle și Prințul Harry noaptea nunții, dar, având în vedere că s-au întors destul de repede la lucru, este sigur să spunem că nu au fost prea departe.

Chiar dacă William și Kate au încălcat tehnic tradiția regală, petrecându-și noaptea nunții la Palatul Buckingham, decizia pare să nu fi avut consecințe negative.

Cele mai citite

VIDEO Sebastian Burduja lansează un cântec împotriva lui Nicușor Dan: “Văd ruine când scot capul pe geam și Bucureștiul cum se spală în lighean”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, a plasat pe internet un cântec care-l critică pe actualul primar general, Nicușor...

NASA a găsit mișcare sub crusta înghețată a lunii Europa, satelit al lui Jupiter

Descoperirile recente ale navei spaţiale Juno a NASA au dezvăluit activităţi interesante sub crusta îngheţată a celei de-a patra luni ca mărime a lui...

Cum condamnă ministerul lui Radu Oprea România la pierderi financiare. Falimentul LIDO, o societate deținută de statul român. Corupție la nivel Înalt?

Înalți demnitari, personaje controversate din Servicii și oameni din justiție se numără printre persoanele care luptă pentru falimentarea Lido SA, o companie în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă