25.8 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăLifestyleDe ce este spontaneitatea ingredientul-minune pentru o vacanta de vis

De ce este spontaneitatea ingredientul-minune pentru o vacanta de vis

Să îți plănuiești vacanța până la cel mai mic detaliu – iată o idee pe care foarte mulți o îmbrățișează cu drag, pentru a ști dinainte o mulțime de variabile. Dar să încropești rapid un plan de vacanță și să pleci cu mașina alături de cei dragi, sau chiar să îi surprinzi cu o vacanță de câteva zile – iată o experiență de neprețuit.

Cum doar cei mai aventurieri aleg de obicei această variantă, noi îți explicăm puțin mai jos și motivele pentru care aceștia aleg să apeleze la spontaneitate, atunci când pleacă în excursie. Rămâi alături de noi până la final, pentru că ți-am pregătit și o surpriză ce îți poate transforma vacanța nu doar într-o experiență spontană, ci și într-una mult mai sigură. Să începem:

1. Rezolvarea supremă a unei probleme mari

De foarte multe ori, ne confruntăm la birou cu probleme ce par să nu aibă rezolvare. Oricât de mult ai încerca să găsim soluții pentru blocajul în care te vezi prins, răspunsul problemei întârzie pur și simplu. De aceea, o excursie “din scurt” poate fi soluția pe care o cauți. Nu trebuie decât să faci o verificare în prealabil a mașinii, să te asiguri că absolut toate piesele auto sunt în regulă, să îți iei cu tine 2-3 prieteni și să pleci. Este atât de simplu. Mare sau munte, tu alegi destinația ce îți poate lua de pe umeri problema serioasă cu care te confruntai în urmă cu doar câteva ore la birou.

2. Surpriză pentru cei dragi
Fii creativ, atunci când vine vorba de fericirea celor dragi, pentru că nimic nu se compară cu mulțumirea de a citi în ochii lor nerăbdarea de a pleca în excursie, cu totul și cu totul spontan. Însă dacă vrei să îi surprinzi cu o evadare în natură, pentru câteva zile, asigură-te că nu le încurci alte planuri, programări sau obligații. Dacă toți par să aștepte weekend-ul ca și cum nimic interesant nu ar trebui să se întâmple, fă-le tu finalul de săptămână extrem de spectaculos și plecați cu toții acolo unde zgomotul orașului nu se mai poate auzi absolut deloc.

3. Fragmentare a unei perioade plictisitoare
Se prea poate sa fii prins într-un număr de săptămâni în care absolut nimic nou, absolut nimic surprinzător, absolut nimic ieșit din banal nu se întâmplă. Totul parcă se repetă cu o strictețe extrem de plictisitoare, iar tu devii parcă din ce în ce mai apatic, molipsindu-i și pe cei din jur. În acest caz, nu ai nevoie decât de o mașină, piese auto bune, plinul făcut, bagaje și câțiva prieteni la fel de aventurieri ca tine, gata oricând să spargă starea de apatie în care și ei se simt prinși.

Vacanță cu un plus de siguranță!

Cei mai aventurieri șoferi trebuie să se simtă în siguranță, atunci când pleacă către o destinație anume, la final de săptămână. Dacă și tu te numeri printre aceștia, află că Autohut și Assistance 24 îți pun la dispoziție cardul de asistență rutieră A24 Național. Nu trebuie decât să intri pe autohut.ro și să cumperi piese auto în valoare de cel puțin 400 de lei.

Poți găsi aici baterii auto la preturi avantajoase, uleiuri de motor de la cei mai buni producători, anvelope pentru mașina ta, indiferent de marcă, indiferent de tipul acesteia. Atunci când ai cumpărat de cel puțin 400 de lei, intri automat în cursa pentru obținerea unui astfel de card. Dacă ai câștigat acest card, tu te poți bucura de depanare la locul incidentului, tractare și transport de pasageri, oriunde te-ai afla pe teritoriul țării. Campania durează între 9 mai și 30 iunie.

Mai mult decât atât, poți face o vizită cu mașina la service-ul Autohut, înainte de plecare. Te așteaptă servicii de calitate, flexibile și extrem de rapide, garantate de un service auto profesionist, primul din București membru în franciza elvețiană CarXpert.

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Douăsprezece răniți în urma unor turbulențe la un zbor Qatar Airways

Douăsprezece persoane care călătoreau la bordul unui zbor Qatar Airways de la Doha către Irlanda au fost rănite în timpul unor turbulențe, a anunțat...

Ministrul Agriculturii: România ar putea obţine 30 de milioane de tone de porumb anual

România ar putea obţine într-un an 30 de milioane de tone de porumb de pe două milioane de hectare de teren, după finalizarea programului...

Și-au luat revanșa pentru eșecul din finala Europa League! Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania

Bayer Leverkusen, noua campioană din Bundesliga, a realizat eventul, după ce a cucerit Cupa Germaniei. „Farmaciștii” s-au impus în finală cu scorul de 1-0...
Ultima oră
Pe aceeași temă