15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleDan Matei este noul antrenor al echipei Gaz Metan Mediaş

Dan Matei este noul antrenor al echipei Gaz Metan Mediaş

Dan Matei a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei Gaz Metan Mediaş. Numirea vine în urma demisiei lui Cristi Dulca.

"Consiliul Director al clubului Gaz Metan a decis, în urma unei şedinţe desfăşurate în cursul zilei de miercuri, că Dan Matei îl va înlocui pe Cristian Dulca pe banca tehnică a echipei. Până la sfârşitul acestei săptămâni, Dan Matei îşi va alege şi un antrenor secund cu care va lucra", se arată în comunicatul clubului din Mediaş.

Dan Matei, care a fost secundul lui Cristian Dulca la Gaz Metan Mediaş, a asigurat interimatul la partida cu FC Braşov, scor 2-1, din etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I. Fost tehnician la echipa secundă a clubului Gloria Bistriţa, Matei este la Mediaş din 2009, îndeplinind funcţia de antrenor secund. Odată cu confirmarea primită miercuri, Dan Matei a devenit în premieră antrenor principal al unei formaţii din Liga I.

Tehnicianul Cristian Dulca a demisionat de la formaţia Gaz Metan Mediaş, la finalul lunii noiembrie. Dulca a afirmat că a fost dezamăgit de evoluţia jucătorilor din meciul cu echipa Concordia Chiajna, pierdut cu scorul de 2-0.

După prima jumătate a campionatului, Gaz Metan Mediaş ocupă locul 13 în clasamentul Ligii I, cu 18 puncte.

Cele mai citite

Trupele ruse ar fi pe punctul de a încercui orașul Ceasiv Iar

Trupele ruse încearcă să încercuiască orașul Ceasiv Iar din regiunea Donețk, potrivit unui oficial militar ucrainean, potrivit hotnews.ro. Atacul este în desfășurare, însă Kievul...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă