14.6 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăLifestyleBalerine profesioniste pentru dansul mirilor

Balerine profesioniste pentru dansul mirilor

Veţi fi miri în acest an? Felicitări! În acest caz, cu siguranţă, unul dintre momentele importante, pe care îl pregătiţi, în cadrul nunţii voastre, este dansul mirilor. Fiecare mireasă îşi doreşte ca primul dans să fie unul reuşit, însă emoţiile şi micile stângăcii pot ruina acest moment. Tocmai de aceea, Macrea Events vine în sprijinul mirilor cu o serie de servicii speciale pentru un eveniment complet. Iată cel mai nou concept pentru nuntă: balerine profesioniste pentru valsul mirilor.

Ce trebuie să faceţi? Este suficient să vă alegeţi o piesă care vă place, iar balerinele profesioniste ale trupei Rapsody Dance vor concepe o coregrafie unică, care va face din dansul mirilor un moment special şi de neuitat. În acest fel, mirii vor depăşi acest moment emoţionant al primului dans şi vor reuşi să se relaxeze. Până la urmă startul evenimentului este dat de către miri şi starea lor de spirit.

Ansamblul de balet Rapsody Dance este format din balerine profesioniste, care vor încânta audienţa prin mişcări creative, precise, şi prin abilitatea lor de a transmite emoţie prin dans. Pentru o notă de eleganţă şi strălucire, balerinele poartă costume deosebite la fiecare spectacol.

În funcţie de preferinţele voastre, puteţi opta pentru un show oferit de două sau patru balerine. Dacă vă doriţi un spectacol de balet, pentru dansul mirilor, puteţi contacta Macrea Events completând formularul disponibil pe site: https://macrea-events.ro/contact/.

 

Despre Macrea Events

Macrea Events este o firmă specializată în organizarea de evenimente, care vă oferă servicii de divertisment. Macrea Events vă pune la dispoziţie o gamă largă de servicii de entertainment de eveniment, printre care menţionăm: solişti evenimente, dansatori evenimente, formaţii nuntă, DJ nuntă, aranjamente florale, şi multe altele.

 

Date de contact Macrea Events

Numar de telefon: 0723.663.282

Fondator si Manager: Cătălin Macrea

Adresa de e-mail:  office@macrea-events.ro

Website: https://macrea-events.ro

Cele mai citite

Flaviu Hoțopan, fost demnitar al Guvernului României, prins la furat cu camionul!

Un fost demnitar al Guvernului României, Flaviu Hoțopan, a fost prins în flagrant în timp ce încărcă într-un camion închiriat bunurile aflate într-un...

Impactul Plafonării Prețurilor asupra Ratei Inflației: Analiza Politicilor PSD

Introducere la Contextul Economic Actual Banca Națională a României (BNR) a publicat recent un raport care arată că măsurile de plafonare a prețurilor inițiate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă