12 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăInternaționalCorbyn prins în corzi pe desfințarea MI5.

Corbyn prins în corzi pe desfințarea MI5.

Apărând la dezbaterea electorală a BBC, Johnson a subliniat că Diane Abbott (Partidul Labour) a semnat anterior o moțiune pentru desființarea Mi5.

El a spus: „Când te uiți la MI5, organismul care ne păstrează în siguranță de atacurile teroriste, el (Jeremy Corbyn, n.r.) propune să numească Ministrul al Afacerilor interne, pe Diane Abbott, cea care a cerut ca MI5 să fie desființat”.

JEREMY Corbyn a fost nevoit să nege planurile de a închide MI5 după ce a fost atacat de Boris Johnson pe tema terorismului.
Liderul de extremă stânga a izbucnit cu privire la planurile sale pentru serviciile de securitate, întrucât primul ministrul Johnson l-a acuzat că nu a înțeles „problemele uriașe ale siguranței pe străzile publice”.

Diane Abbott a semnat o moțiune parlamentară în anul 1989, solicitând eliminarea MI5, dar acum spune că de atunci și-a schimbat părerile.

În replică, Corbyn a insistat că partidul său ar trebui să fie crezut în ceea ce privește securitatea și a subliniat că au fost conservatorii care au redus numărul poliției, scrie The Sun.

Cele mai citite

Franța e gata să medieze între Israel și Hezbollah

Ministrul de Externe al Franţei, Stephane Sejourne, i-a cerut Israelului să facă publică poziţia sa cu privire la o propunere menită să dezamorseze tensiunile...

Estonia acuză Rusia că-i perturbă zboorurile prin interferența cu semnalele GPS

Finair a anunțat că a suspendat zborurile timp de o lună, potrivit radioromania.ro. Estonia acuză Rusia că prin interferența cu semnale GPS încalcă reglementările naționale...

Zelenski se precipită: Ucraina are nevoie de “o accelerare semnificativă” a livrărilor de armament

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi seara că Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativă" a livrărilor de armament de la partenerii săi...
Ultima oră
Pe aceeași temă