16.8 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăEconomieCreditul de nevoi personale, o reală soluție pentru situațiile de criză

Creditul de nevoi personale, o reală soluție pentru situațiile de criză

Veniturile lunare pot fi adesea insuficiente dacă cheltuielile obligatorii le depăsesc. Însă aceste venituri se pot epuiza și în cazul unor nevoi personale imprevizibile, cum ar fi schimbarea unui produs electrocasnic, repararea unui obiect defect sau de ce nu, o vacanță la care visezi de mult timp. Pentru toate aceste situații, apelezi de cele mai multe ori la un credit de nevoi personale.

Prioritățile financiare depind de la om la om. Însă, impasul financiar din care ți se pare că nu există scăpare, este atunci când ai o urgență ce nu mai suportă amânare iar salariul sau economiile nu îți pot acoperi cheltuielile.

 

Cât de ușor obții un credit de nevoi personale?

Un credit de nevoi personale este soluția cea mai accesibilă pentru obținerea unui ajutor suplimentar. Grație avantajelor oferite, acest tip de credit se poziționează în topul preferințele românilor. De altfel, foarte multe instituții bancare și nebancare abordează acest tip de creditare, oferindu-le oamenilor posibilitatea de a împrumuta bani pentru diverse nevoi.

Primul factor care îl clasează ca fiind cel mai accesibil mod de creditare, este birocrația minimă. Pentru obținerea unui credit de nevoi personale, actele necesare sunt foarte puține ca număr. Dintre toate tipurile de credite bancare, creditul de nevoi personale este cel mai simplu împrumut, în ceea ce privește numărul de acte care trebuie prezentate. În cele mai multe cazuri ai nevoie doar de cartea de identitate, iar suplimentar ți se poate cere  o adeverintă de salariu sau talon de pensie. Mai mult decât atât, se poate obține un credit de nevoi personale și online, completând rapid un formular de solicitare care se expediază prin intermediul unei adrese de email.  

Împrumutul solicitat ajunge imediat la beneficiar. Banii ajung în contul sau pe cardul solicitantului într-un termen de maxim 48 de ore. Acesta este un avantaj major, mai ales pentru cei care au nevoie de bani în cel mai scurt timp.

Să nu uităm de valoarea dobânzii care este scăzută comparativ cu alte tipuri de credite. Daca apelezi la o instituție bancara care acordă un astfel de împrumut, vei avea posibilitatea de a alege între o dobândă cu valoare fixă și o dobândă anuală cu valoare variabilă.

 

Credit de nevoi personale de la o instituție nebancară
 

Termenul de instituție bancară este familiar în domeniul bancar, este sistemul prin care oamenii solicită și primesc împrumuturi prin credite de nevoi personale. Însă, pe lângă aceste instituții bancare, există și cele nebancare, termen care probabil nu vă este atât de familiar. Această este o instituție legală ce poate desfăsura activitatea privind acordarea de credite, printre care și cele de nevoi personale.

Printre acestea, se numără Credius, una dintre cele mai cunoscute instituții nebancare, cu experiență în acordarea de credite. Credius oferă credite de nevoi personale în cel mai rapid și simplu mod. Singurele condiții care trebuie îndeplinite de regulă sunt următoarele: să ai un numar de telefon, o adresă de mail, pentru contactare, să îți poți demonstra veniturile și să completezi un formular online de solicitare a creditului.

Dacă încă nu ești sigur că îți poți permite un credit, cu Credius îți poți calcula în avans ratele de credit. Dacă ai optat pentru un credit de nevoi personale, poți alege să ai o rată fixă lună de lună sau o rată descrescătoare. Toate aceste simulări le primești pe baza presupunerilor tale cu ajutorul acestui calculator de rate de la Credius

Toată operațiunea de a obține credite de nevoi personale este simplă. Cu cât nevoia este mai urgentă, cu atât cea mai rapidă solutie va fi mai apreciata! Unii oameni au timpul atat de limitat incat mediul online a devenit solutia cea mai căutată pentru a face cumpărături, pentru a achita facturi și de ce nu, pentru a solicita un credit de nevoi personale.

 

 

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 825: Zelenski, așteptat la Bruxelles

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este aşteptat în această dimineaţă la Bruxelles, unde urmează să semneze un acord bilateral de securitate cu premierul belgian Alexander...

Transumanismul și inteligența artificială

Caracterizat sintetic, umanismul este concepția care-și asumă centralitatea omului în univers și îndeamnă la acțiuni de sprijinire a oamenilor, de eliberare și emancipare a...

Ciolacu nu se bate cu Ciucă în cărți, dar până-n pensie și-ar putea juca licența

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a avut o revelație, realizând că examenul național de bacalaureat absolvit la o...
Ultima oră
Pe aceeași temă