FOTO: Surprize neplăcute în meniurile KFC: larve, bucăţi de plămân şi măruntaie

de Tina Petrov , 05 februarie 2016 - stire actualizata la ora 19:53, 05 februarie 2016

Mai multi clienți ai lanțului de restaurante KFC au avut parte, luna aceasta, de surprize neplăcute în meniurile de mâncare fast-food. Astfel, clienții din mai multe ţări au descoperit măruntaie, bucăți de plămâni sau larve printre bucățile de pui din meniurile KFC, informează Dailymail.co.uk.

Un bărbat din Australia a descoperit, marţi, că pieptul de pui din meniul premium pe care l-a comandat la KFC conţinea un plămân aproape intact, despre care a crezut, iniţial, că este creier.

După ce a anunţat personalul din restaurantul cu pricina, angajaţii i-au spus că e posibil să fie vorba de un plămân şi l-au sfătuit să sune la relaţii cu clienţii, refuzând să îi returneze suma de bani cheltuită pe meniu.

Potrivit unui purtător de cuvânt al KFC, ar putea fi vorba despre un plămân sau rinichi de pui, care a fost omis, în timpul preparării produselor. 

Tot luna aceasta, o femeie din  Marea Britanie a descoperit bucăţi neprocesate de măruntaie, în meniul comandat, iar în bucăţile de pui din meniul unei femei din Noua Zeelandă erau ascunse larve de muscă. 

Potrivit unui purtător de cuvânt al KFC, în cele mai multe cazuri, nu rămân bucăţi de carne neprocesate, însă există şi situaţii ce nu pot fi prevenite. Mai mult, reprezentantul KFC a asigurat că astfel de situaţii nu reprezintă un risc pentru sănătatea consumatorilor.

Comentarii

 • andreesanu

  15 februarie 2016 11:54

  KFC in linie dreapta la reciclare deseuri pe post de delicatese !!!.Foarte curin se vor vinde gainati pane ca desert !!!.Asa va trebuie cand le treceti pragul !!!,i-a lasati-ii sa dea faliment si mancati mai sanatos si ramaneti si cu bani in punga.

  raspunde comentariului
 • hi hi ho

  09 februarie 2016 13:21

  nu e vorba de plaman ci de viermisori de musca la cuptor. O delicatesa...

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design