12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăAlegeri 2016Covasna:200 de participanţi şi o singură persoană angajată pe loc la Târgul...

Covasna:200 de participanţi şi o singură persoană angajată pe loc la Târgul de Joburi pentru Tineret

Peste 200 de persoane au participat, miercuri, la Sfântu Gheorghe, la Târgul de Joburi pentru Tineret, dintre acestea doar una fiind angajată pe loc, pe un post de vânzătoare, alte 33 fiind selectate pentru proba practică, transmite Mediafax.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Covasna a organizat, miercuri, Târgul de Joburi pentru Tineret, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport (DJTS) Covasna.

Directorul executiv al AJOFM Covasna, Kelemen Tibor, a declarat jurnaliştilor că la târg au participat 16 firme, care au oferit un număr total de 164 de locuri de muncă.

Potrivit sursei citate, din cele 218 persoane care s-au prezentat la acest târg pentru a-şi găsi un loc de muncă, 33 au fost selectate pentru proba practică şi doar una a fost angajată pe loc, pe un post de vânzătoare.

De asemenea, Kelemen Tibor a menţionat că mulţi tineri s-au arătat interesaţi de posibilitatea de a urma o carieră în domeniul militar.

În judeţul Covasna, se înregistrează o rată a şomajului de aproape 8 la sută.

 

Cele mai citite

Boloş: Guvernul a adoptat o OUG cu măsuri de digitalizare. Una se referă la e-Case de marcat

Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a anunţat că Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă cu măsuri de digitalizare, iar prima se referă la e-Case...

Primarul Sibiului vrea un al doilea mandat. Astrid Fodor şi-a depus candidatura

Primarul actual al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, și-a depus marți candidatura pentru un nou mandat, notează Agerpres. În aceeași zi, conform sursei menționate, Ciprian...

Premieră pentru Lewandowski la Barcelona! Ce performanță a reușit atacantul polonez în meciul cu Valencia

Robert Lewandowski a reuşit primul său hat-trick în campionatul Spaniei, în partida câştigată pe teren propriu de FC Barcelona în faţa Valenciei, cu scorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă