15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăAldineSemnăturile pentru Barna, fumate în Vama Veche

Semnăturile pentru Barna, fumate în Vama Veche

A fost o criză de foițe la malul mării, așa că susțintorii USR, nemaiavând din ce să-și ruleze țigările, au fost nevoiți să sacrifice listele cu semnăturile strânse pentru Barna.

Situația este cu atât mai gravă, având în vedere că a mai rămas doar un weekend de Vama Veche în care să fie adunate semnăturile. Și din nefericire, având în vedere concertele care sunt programate la malul mării, este așteptată o nouă criză de foițe în Vamă.

Mai mult, sezonul se poate încheia cu un mare foc de tabără pe plajă, ce ar putea cuprinde toate listele cu semnăturile pentru candidatul alianței USR-PLUS.

Sâmbătă, zeci de susținători USR au strâns semnături pentru Dan Barna, dar au fost luați de val și au ajuns să fumeze listele. Un lucru este cert, semnăturile pentru Barna miroseau bine pe plajă.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă