24 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR. STS colaborează cu firma lui Sebastian Ghiță

REVISTA BLOGURILOR. STS colaborează cu firma lui Sebastian Ghiță

Nici cele mai onorabile proiecte, menite să răspundă intereselor societății românești, nu sunt ferite de suspiciunile bloggerilor.

Jurnalistul Adelin Petrișor scrie, pe blog, despre o nouă achiziție suspectă a statului român.

“Sistemul 112 a fost complet informatizat: ambulanțele vor fi trimise la intervenție cu un singur click, iar medicii vor expedia fişa pacientului la camera de urgenţe în timp real, folosind o tabletă. Informatizarea a costat peste 12,5 de milioane de euro şi a fost făcută din bani europeni. Sistemul a fost dezvoltat şi implementat de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Teamnet. Cine a fondat această firmă? Da, deputatul PSD Sebastian Ghiţă, un obișnuit al contractelor cu structurile de forță ale statului”, afirmă Adelin Petrișor.

Cabral Ibacka scrie, pe blog, despre lipsa de spirit civic a locuitorilor Sectorului 4, dar și despre lipsa de reacție a autorităților locale, Lângă Calea Văcărești, în apropierea rezervației, se aruncă gunoaie.

La sesizarea lui Cabral, Primăria răspunde și susține că a salubrizat zona. Cabral promite să verifice.

Cristian China Birta scrie pe blog despre Republica Bio, care funcționează lângă București, în Corbeanca.

“Ce se întâmplă în grădină este un experiment. Pentru că acolo se testează, ca să zic așa, vreo 80 de soiuri de roșii, vreo 60 de soiuri de ardei și alte soiuri de legume și plante. Totul pe sistem bio”, ne asigură Chinezu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Aavancronica meciului decisiv Slovacia – România de la EURO 2024. Care sunt scenariile

Naționala României joacă miercuri partida decisivă în compania selecționatei Slovaciei pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024,...

VIDEO. Elena Lasconi a câștigat șefia USR și a ieșit cu un discurs a la Diana Șoșoacă

Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, a câștigat din primul tur alegerile pentru funcția de președinte al Uniunii Salvați România (USR), iar primul său discurs...

Aavancronica meciului decisiv Slovacia – România de la EURO 2024. Care sunt scenariile

Naționala României joacă miercuri partida decisivă în compania selecționatei Slovaciei pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024,...
Ultima oră
Pe aceeași temă