Primăria Sectorului 4 acordă burse elevilor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat

de Roxana Petre , 17 iulie 2017 - stire actualizata la ora 19:03, 17 iulie 2017
Primăria Sectorului 4 acordă burse elevilor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat

Primăria Sectorului 4 va oferi burse în valoare totală de 95.000 de lei, pentru 15 elevi care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi pentru un absolvent de liceu care a avut media 10 la examenul de Bacalaureat, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat, luni, în unanimitate de consilierii locali, informează News.ro.

 Astfel, primăria va oferi câte 5.000 de lei fiecărui elev din cei 15 care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională. De asemenea, absolventul Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai” care a avut 10 la examenul de Bacalaureat va primi 20.000 de lei.

"Administraţia Locală şi-a propus să recompenseze toate rezultatele deosebite ale elevilor, dar şi ale profesorilor. Premierea elevilor merituoşi va avea loc în cadrul unei gale speciale dedicată performanţiei”, informează Primăria Sectorului 4.

Comentarii

  • Cati Winchance

    18 iulie 2017 18:47

    Oferta de munca pentru someri,studenti,pensionari,sau pentru cei care cauta un al doilea job.Ai nevoie de un calculator si de acces la internet.NU este necesara experienta! Asiguram curs gratuit si de calitate.Se lucreaza usor,de acasa,part-time sau full-time ,la alegere.Pentru a afla cum sa faci bani seriosi din munca ta,trimite INFOla email catiwinchanceyahoo.com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design