33.8 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSportComisia de anchetă Călăraşi va fi condusă de Eugen Nicolicea

Comisia de anchetă Călăraşi va fi condusă de Eugen Nicolicea

Comisia de anchetă Călăraşi se va înfiinţa marţi şi va avea 15 membri, a stabilit, miercuri, conducerea Parlamentului.

Liderii grupurilor parlamentare urmează să stabilească până luni componenţa nominală a comisiei, iar înfiinţarea comisiei urmează să fie supusă apoi votului plenului comun.

“Liderii grupurilor parlamentare au rămas să discute această problemă, să-şi stabilească componenţa nominală. Comisia s-a hotărât să fie formată din 15 membri şi asta urmează să se lămurească până luni”, a spus secretarul Camerei, Niculae Mircovici.

Preşedinţia comisiei anchetă în cazul Călăraşi aparţine PSD. Anunţul a fost făcut miercuri de premierul Victor Ponta, care a adăugat că, cel mai probabil, aceasta va fi condusă de deputatul PSD Eugen Nicolicea.

“S-a făcut o listă de propuneri, sunt 3 senatori, 3 deputaţi. Preşedinte probabil că va fi deputatul Eugen Nicolicea. Vor mai face parte din comisie Gabriela Firea, Şerban Nicolae, deputatul Adam, deputatul Solomon şi senatorul Mihai Fifor”, a spus Ponta.

 

Comisia de anchetă va analiza modul în care familia lui Traian Băsescu a achiţionat un teren în judeţul Călăraşi pentru a stabili dacă preşedintele a făcut trafic de influenţă şi a implicat angajaţi din instituţiile statului în rezolvarea unor probleme personale.

Cele mai citite

Marşul Bucharest Pride 2024 și Marșul Normalității, pe străzile din București

Marşul Bucharest Pride 2024 se desfăşoară, sâmbătă, începând cu ora 16.00, în Capitală. Evenimentul dedicat comunităţii LGBTQIA+ este organizat de Asociaţia Accept.   Mai mult...

VIDEO. Elena Lasconi: România nu este o ţară săracă, România este o ţară sărăcită

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a afirmat sâmbătă, în deschiderea congresului extraordinar, că România nu este o ţară săracă, ci o ţară sărăcită. Aceasta i-a...

Un nou ajutor financiar pentru Ucraina. FMI a alocat 2,2 miliarde de dolari pentru stabilitatea țării

Fondului Monetar Internaţional a aprobat un nou ajutor financiar Ucrainei. Boardu-ul instituției a revizuit pentru a patra oară acordul semat cu Ucraina, decizie prin...
Ultima oră
Pe aceeași temă