25.4 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialAlba: Un mort şi patru răniţi în urma unui accident în care...

Alba: Un mort şi patru răniţi în urma unui accident în care a fost implicat un microbuz

 O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, marţi dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau a fost lovit de un camion, în oraşul Teiuş din judeţul Alba, potrivit Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Alba, Luminiţa Prodan, un microbuz în care se aflau opt pasageri a fost lovit de un camion, în oraşul Teiuş, în momentul în care şoferul autovehiculului de transport persoane se pregătea să vireze la stânga.

Prodan a spus că primele verificări arată că şoferul camionului a intrat într-o depăşire neregulamentară, moment în care a lovit microbuzul.

În urma impactului, o femeie de 51 de ani, pasager în microbuz, a murit pe loc, iar alte patru persoane aflate în microbuz au fost rănite. Doi dintre răniţi sunt în stare mai gravă şi au fost transportaţi cu ambulanţele la spital, iar ceilalţi doi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Microbuzul implicat în accident aparţine unei firme care efectuează transport local de persoane şi făcea o cursă pe traseul Geomal-Teiuş-Alba Iulia.

Cele mai citite

Utilitatea plafonării prețurilor la energie și gaze demonstrată prin date și fapte

Plafonarea prețurilor la energie electrică, introdusă la inițiativa PSD în 2022 și prelungită de Guvernul condus de Marcel Ciolacu până la 1 aprilie 2026,...
Ultima oră
Pe aceeași temă