VIDEO Incident armat într-o școală din SUA. Cel puțin cinci persoane ucise, inclusiv atacatorul

de Iulian Budușan , 14 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 09:01, 15 noiembrie 2017
VIDEO Incident armat într-o școală din SUA. Cel puțin cinci persoane ucise, inclusiv atacatorul

Cel puţin cinci persoane au fost ucise în urma unui incident armat produs marţi într-o şcoală primară situată în nordul statului american California, anunţă autorităţile, precizând că autorul atacului este şi el mort.

Bilanţul actual este de cinci morţi. Doi elevi au fost răniţi în atacul armat, a comunicat Poliţia. La locul atacului, într-o şcoală primară situată în localitatea Rancho Tehama, au fost găsite două pistoale şi o armă semiautomată.

Incidentul armat a avut loc marţi într-o şcoală primară situată în localitatea Rancho Tehama, în apropiere de Red Bluff, la 150 de kilometri nord-vest de Sacramento.

Bilanţul preliminar a indicat că trei persoane au murit în atacul armat. Printre persoanele decedate se numără autorul atacului, împuşcat mortal în schimbul de focuri cu agenţii de poliţie.

"Până în prezent, avem informaţii despre moartea a trei persoane", a declarat anterior Phil Johnston, un asistent al şerifului local.

Anchetatorii suspectează că este vorba de o dispută familială începută într-o casă, care ulterior a degenerat în atacul armat din şcoală.

Instituţia de învăţământ a fost evacuată în urma incidentului armat. "Am mobilizat aproximativ 100 de agenţi de poliţie la şcoala din Rancho Tehama", a precizat Johnston, citat de cotidianul Los Angeles Times.

Conform postului tv Fox5SanDiego, un copil de şase ani care are două plăgi provocate prin împuşcare a fost transportat cu elicopterul la spital.

 

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design