FOTO Cinci români au murit, iar alți trei sunt răniți, în urma unui grav accident rutier produs la Viena. Precizările MAE

de Iulia Iancu , 10 septembrie 2017 - stire actualizata la ora 21:46, 10 septembrie 2017

Cinci români au murit, iar alți trei sunt răniți grav, după ce un microbuz înmatriculat în Satu Mare a fost implicat într-un accident rutier în Austria. Persoanele rănite au fost transportate de urgenţă la spital  pentru îngrijiri medicale, precizează MAE.

"Conform datelor obţinute până la acest moment, în accident a fost implicat un microbuz înmatriculat în România, la bordul căruia se aflau opt cetăţeni români. Cinci cetăţeni au decedat iar trei au fost răniţi, dintre care doi se află în stare gravă", anunţă Ministerul Afacerilor Externe, într-un comunicat de presă.

O echipă consulară mobilă din cadrul misiunii diplomatice se deplasează la spitalul unde se află internaţi românii, pentru a obţine detalii cu privire la starea de sănătate a acestora şi pentru a acorda asistenţă consulară.

"Misiunea diplomatică română sprijină familiile persoanelor decedate în vederea eliberării certificatelor de deces şi a repatrierii trupurilor neînsufleţite. Ambasada României în Austria menţine legătura cu autorităţile locale şi cu familiile victimelor şi este pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări", potrivit sursei citate.

Ambasada României în Austria menţine legătura cu autorităţile locale şi cu familiile victimelor şi este pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcție de solicitări.

Comentarii

  • aaa

    11 septembrie 2017 8:03

    Mor oameni nevinovati din vina altora...Din ca vad in poze seamana cu o defectiune tehnica sau viteza prea mare...Sa se odihneasca in pace

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design