13.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialUn adolescent dispărut sâmbătă la Ocna Șugatag, cautat de mai multe echipaje

Un adolescent dispărut sâmbătă la Ocna Șugatag, cautat de mai multe echipaje

Un adolescent de 17 ani, dispărut în zona unui lac din localitatea Ocna Șugatag, este căutat de pompieri, jandarmi și polițiști, după ce a dispărut sâmbătă seara, informează Agerpres.

„Băiatul a dispărut sâmbătă seara, dar dispariția lui a fost semnalată duminică, în jurul orei 10,00, de către mama acestuia. Împreună cu celelalte arme ale ministerului, respectiv pompierii și jandarmii, polițiștii au demarat activitățile de căutare a lui prin zona respectivă, au audiat mai multe persoane și fac tot posibilul să-l găsească. Era cu un grup de prieteni la o pensiune. Cazul a fost și intens mediatizat și ne dorim dacă cineva îl vede sau deține informații despre el, să ne contacteze. La momentul dispariției purta o pereche de pantaloni scurți și purta o pereche de adidași", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureș, Florina Mateș.

Căutările nu au avut succes, deși polițiștii au folosit inclusiv câini specializați, iar lor li s-au alăturat și localnici, dar și jandarmi și pompieri, care caută băiatul în zona lacului, cu barca și, începând de miercuri, cu scafandri. 

„Astăzi au venit și scafandrii de la Târgu Mureș și se deplasează către zona respectivă și vor face și ei căutări. De duminică începând este căutat de către pompierii din Sighet, cu un echipaj cu barcă și în ultimele două zile, adică luni și marți au mers și pompierii de la Detașamentul Baia Mare cu o barcă și de astăzi vor căuta și scafandrii din Târgu Mureș", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș, Cristina Alexa.

La rândul ei, Anișoara Codrea, mama băiatului, care locuiește în Sighetul Marmației, a lansat un apel pe Facebook, publicând și o poză cu acesta. 

Cele mai citite

Tragedie în Hunedoara! Un bărbat a murit după ce a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 44 de ani a decedat după ce a fost împuşcat accidental în zona pieptului, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurată...

Rusia – Ucraina, ziua 779: Kremlinul spune că declarațiile lui Macron sunt parte a unei tendințe periculoase

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a descris astăzi comentariile recente ale preşedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibilă intervenţie a Franţei în...

Bogdan Lobonț, înaintea partidei cu CFR Cluj: “Avem din nou posibilitatea să arătăm ceea ce putem în momentul de faţă”

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate vineri, antrenorul echipei de fotbal FC Rapid București, Bogdan Lobonț, a împărtășit gândurile sale înaintea meciului cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă