Sabin Orcan: Codruț Marta a fost asasinat, anchetatorii exclud ideea că a fugit din România

de Mihai Diac , 20 august 2017 - stire actualizata la ora 20:35, 20 august 2017

Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului România Liberă, a anunțat duminică seară, la B1 Tv, că, potrivit anchetatorilor, Codruț Marta ar fi fost asasinat.

Anchetatorii "nu-l mai caută pe Codruț Marta, pentru că acum sunt siguri că Marta se află la trei metri sub pământ", a declarat Sabin Orcan, citând surse judiciare.

Marta este fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar - fost președinte al ANAF. Codruţ Marta a fost dat dispărut în luna mai a anului 2012. Ulterior, a fost dat în urmărire internaţională. Instanța a emis chiar și un mandat de arestare în lipsă pe numele său, dar nu a fost găsit.


Sorin Blejnar, condamnat la 5 ani de închisoare în Dosarul Motorina. Procurorii vorbesc de un prejudiciu de 56 de milioane de euro în acest dosar.  Decizia este în primă instanță, putând fi contestată. 

Codruţ Marta este cercetat alături de fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, într-un dosar de evaziune fiscală în valoare de peste 15 milioane de euro.

Marta ar fi împrumutat cu o suma foarte mare de bani un important om de afaceri, iar când a venit data scadentă acesta și-ar fi cerut banii înapoi. Din acel moment, nimeni nu a mai auzit nimic despre Marta.

Comentarii

 • Mandra mea-i din Cernauti

  21 august 2017 13:52

  Vedeti ca sunt un soi de detector de metal,cu spectru de analiza mult mai scump si mult mai mare fata de cel militar si mai complicat in sens ca trebuie sa inveti sa citesti imaginea.Imaginea apare nu doar in imagine simpla pe PC dar si in imagine 3D cat si o analiza chimica facuta pe soectru de culoare,metal,metal rar element chimic roca etc..E cel mai util instrument pt un arheolog dar si pt un criminalist.Poti afla indata daca intr,un loc sunt oseminte ,fara sa mai sapi desudezi sau sparge zid.Am vz la vanatorii de comori la tv.Nu stiu pretu da nu e o avere.

  raspunde comentariului
 • Jan Valjean

  21 august 2017 9:29

  Stati linistiti ca cel care a imprumutat banii furati de Marta prin afaceri cu carburanti si restituiri de TVA,adica Elan Schwartenberg,este agent Mossad si SRI.N-o sa se afle nimic despre Marta deoarece este o operatiune neagra a serviciilor.

  raspunde comentariului
 • Marin

  21 august 2017 8:47

  "Marta ar fi împrumutat cu o suma foarte mare de bani" sau Marta ar fi împrumutat o suma foarte mare de bani?Cum este stirea asta ca sa aiba sens? Greu cu limba romana si la ziaristi.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design