30.5 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialUn nou cutremur în județul Buzău, luni dimineața. Seismul vine după ce...

Un nou cutremur în județul Buzău, luni dimineața. Seismul vine după ce duminică seara au mai avut loc trei seisme

Un cutremur a avut loc luni dimineața în județul Buzău, după ce alte trei seisme au avut loc, în urma cu 12 ore. Cel mai recent cutremur a avut magnitudinea de 2,4 Richter, și s-a produs la ora 04,49 la adâncimea de 140,7 kilometri, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Seismul a avut loc în apropierea oraşelor Nehoiu (22 km), Covasna (40 km), Întorsura Buzăului (46 km), Târgu Secuiesc (55 km), Mizil (57 km).

Duminică seară, trei cutremure s-au produs în aproximativ trei ore. Primul a avut loc la ora 19.24, în judeţul Galaţi, la adâncimea de 5,3 kilometri şi a avut magnitudinea 2 pe scara Richter, iar celelalte două, de 3 pe Richter s-au produs în judeţul Buzău, la orele 21.03 şi 21.11, la adâncimi de 132,3 kilometri, respectiv 126,4 kilometri.

 

 

Cele mai citite

Cod galben de furtuni în 19 județe până mâine; căldură în Capitală

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă până vineri dimineaţa în aproape jumătate din ţarăConform prognozei...

Sfaturi pentru reducerea primei la asigurarea RCA

Pentru mulți dintre noi, a obține reduceri la asigurarea RCA reprezintă un obiectiv important atunci când încercăm să gestionăm bugetul auto eficient. În fond,...
Ultima oră
Pe aceeași temă