32.9 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSpecialCe urări îi fac Ponta și Dragnea lui Băsescu de ziua lui

Ce urări îi fac Ponta și Dragnea lui Băsescu de ziua lui

Traian Băsescu împlinește marți 63 de ani, fiind ultima zi de naștere pe care președintele o petrece la Palatul Cotroceni. 

Victor Ponta a spus că Traian Băsescu ar trebui să se bucure de faptul că, după doi ani, cât a trecut de la referendumul din 2012, România va avea în sfârşit un preşedinte.

“După data de 17 o să avem un preşedinte al României şi dânsul, fiind cetăţean, ar trebui să se bucure că după doi ani în sfârşit avem un preşedinte”, a răspuns Ponta.

La rândul său, preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a spus că îi urează lui Băsescu ce i-a urat şi şeful statului când şi-a sărbătorit el ziua de naştere.

„Îi urez ce mi-a dorit mie de ziua mea pe 28 octombrie, cu toată sinceritatea”, a răspuns Dragnea.

Întrebat ce anume, Dragnea a precizat: „Nu ştiu, cred că mi-a dorit «La mulţi ani!». Dacă e aşa, îi doresc la fel, nimic mai puţin”.

Cele mai citite

În 2029, cel mai spectaculos eveniment spațial din viața noastră

În 2029, pământenii vor fi martorii unui eveniment spațial special. Asteroidul Apophis se va apropia la mai puțin de 32 000 de kilometri de...

A început Evaluarea Națională. Recomandările Ministerului Educației pentru elevi

Evaluarea Națională pentru absolvenții de clasa a VIII-a începe astăzi, iar Ministerul Educației (ME) a transmis, pe pagina sa oficială de Facebook, o serie...

Creșterea Datoriei Guvernamentale în Martie 2024: 845,098 Miliarde de Lei

București, 25 iunie 2024 – Datoria guvernamentală a României a atins valoarea de 845,098 miliarde de lei în luna martie 2024, conform datelor publicate...
Ultima oră
Pe aceeași temă