30.9 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialAccident grav pe DN1A, în Prahova. Traficul este blocat

Accident grav pe DN1A, în Prahova. Traficul este blocat

Centrul infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Prahova circulația autovehiculelor este blocată pe ambele sensuri de deplasare ale DN 1A Centura de Est a municipiului Ploiești , în localitatea Corlătești, din cauza unui accident rutier în care sunt implicate două autoutilitare.

Din primele informații reiese că, cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza circulației pe contrasens a unuia dintre cele două autoutilitare. Motivele circulației pe contrasens și gradul de vinovăție al părților vor fi stabilite ulterior, pe cale de anchetă.  Tot din primele informații reiese că, în urma producerii acestui eveniment, o persoană a fost rănită.

P ână la deblocarea circulației, în intersecțiile dintre DN 1 și DN 1B cu DN 1A se procedează la devierea de pe DN 1A a fluxului de trafic format din autovehiculele cu o masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Autovehicule ușoare (cele cu o masă totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone) sunt deviate pe drumurile secundare din localitatea Corlătești, astfel încât să se poată trece de zona accidentului.

La fața locului se află poliția rutieră care ia măsuri pentru salvarea de vieți omenești, limitarea pagubelor, preîntâmpinarea producerii unor situații mai grave, fluidizarea traficului și efectuarea cercetărilor ce se impun.

Tuturor conducătorilor auto care tranzitează zona accidentului le recomandăm să circule cu atenție sporită și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor.

În cauză au fost sesizate și alte autorități responsabile, pentru a interveni conform competențelor ce le revin.

Cele mai citite

Ciucă îl contrează pe Ciolacu: Data alegerilor prezidențiale este o decizie politică

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri despre ultimatumul dat de premierul Ciolacu ministrului Predoiu, de a pregăti hotărârea de guvern pentru stabilirea datei...

Aavancronica meciului decisiv Slovacia – România de la EURO 2024. Care sunt scenariile

Naționala României joacă miercuri partida decisivă în compania selecționatei Slovaciei pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024,...

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...
Ultima oră
Pe aceeași temă