9.8 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăVideoVideoclipul surprinde o minge de foc luminând cerul de deasupra localității Oxford

Videoclipul surprinde o minge de foc luminând cerul de deasupra localității Oxford

Videoclipul martorilor oculari a arătat o minge de foc uriașă luminând cerul nopții deasupra orașului Oxford, din sudul Marii Britanii, luni (2 octombrie), în timp ce poliția a declarat că se afla la locul unui incendiu despre care se crede că a fost cauzat de un fulger, căzut asupra containerelor de gaz din apropierea orașului Oxford, potrivit Reuters.

Martorii oculari au spus că au simțit o undă de șoc și au auzit un zgomot puternic în depărtare, înainte de a vedea focul de la balconul lor.

„Se crede că fulgerele au lovit containerele de gaz de la fața locului în timpul vremii rele, în această seară, provocând un incendiu mare”, se arată într-un comunicat al poliției postat pe X, cunoscut anterior ca Twitter.

„Se crede că nimeni nu a fost rănit, dar serviciile de urgență rămân la fața locului”.

Explozie gigantică în Anglia, la Oxford

Lovitură de trăznet? O explozie uriașă a avut loc în această seară în Anglia, lângă Oxford.
Deflagrația pare să fi fost iscată de sau după o furtună cu fulgere și arată ca un glob uriaș de foc sau ca o ciupercă nucleară, potrivit blogului petreiancu.com.

Înaintea exploziei, se dăduse o alertă de furtună în zonă, care ar fi rămas un timp, după globul de foc, fără electricitate. Ambulanțele s-au repezit la locul incendiului.

Potrivit poliției, accidentul pare să fi fost provocat de un fulger care ar fi trăznit un container de gaze.

Explozia de la Crevedia – Fiul celei de-a treia victime: „Nu a mai rămas nimic din casă. Totul e la pământ”

„Sunt unul dintre proprietarii față în față cu GPL. Am fost plecat, am venit din Anglia. Nu a mai rămas nimic din casă. Totul e la pământ”, a spus fiul bărbatului mort la spital, joi.

Și fiul celor doi soți decedați, primele victime ale exploziei, a făcut în continuare declarații șocante. Crede că se încearcă mușamalizarea cazului și susține că părinții lui au făcut sesizări referitoare la stația care ar fi funcționat ilegal.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

9 din 10 executivi europeni cred că organizațiile lor vor trece prin procese de transformare până în 2030, studiu

91% din 200 de lideri europeni, care au participat recent la un sondaj realizat la nivel european de grupul de consultanță în HR Arthur Hunt...

EXCLUSIV. Clotilde Armand a dat gratis spații în centrul Capitalei; Primăria, amendată pentru ele. În loc să încaseze chirii de mii de euro, sectorul...

Administrația condusă de Clotilde Armand i-a oferit gratuit unui organizator de evenimente dreptul de a utiliza spații deținute de Primăria Sectorului 1 în centrul...

Se cere falimentul Dan Air, firma care se răstea la Romatsa

Dan Air, compania care și-a făcut reclamă imediat după deschiderea aeroportului de la Brașov, are probleme în justiție. La Tribunalul București, s-a înregistrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă