25 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăVideoVIDEO: Trump îl ironizează pe rivalul DeSantis

VIDEO: Trump îl ironizează pe rivalul DeSantis

Fostul președinte american Donald Trump l-a atacat pe fostul candidat republican la președinție Ron DeSantis, numindu-l “un candidat ratat”, în cadrul unui eveniment organizat vineri (15 septembrie) de grupul conservator Concerned Women for America.

Trump și guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, și-au prezentat argumentele în fața alegătorilor care s-au adunat vineri la Washington pentru două evenimente, căutând să obțină un avantaj în fața unei mulțimi care va juca probabil un rol esențial în alegerea candidatului la alegerile prezidențiale din 2024.

Ambii candidați au luat cuvântul la summituri naționale convocate de Concerned Women of America și Family Research Council, grupuri de susținere evanghelică ce susțin legi care restricționează avortul, printre alte probleme.

Trump are un avans de aproximativ 35 de puncte procentuale față de DeSantis și Vivek Ramaswamy în rândul creștinilor evanghelici, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos care s-a încheiat joi (14 septembrie).

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Un adolescent israelian dispărut a fost găsit mort în Cisiordania

Armata și poliția israeliană au declarat că trupul unui adolescent israelian dispărut, care a fost probabil ucis într-un atac palestinian, a fost găsit sâmbătă...

Nicolae Ciucă, hotărât: “Vreau să fim în continuare un partener foarte serios în coaliţia guvernamentală”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, subliniază seriozitatea și responsabilitatea în cadrul coaliției guvernamentale și reafirmă necesitatea unei abordări similare în privința alianței electorale. Prezent la Tulcea,...

Rusia – Ucraina, ziua 759: Piloți de vânăyoare ucraineni, antrenați în Franța

Viitori piloţi de vânătoare ucraineni care ar putea zbura cu avioane americane F-16 sunt antrenaţi în sudul Franţei de către forţele aeriene, a anunţat...
Ultima oră
Pe aceeași temă