4.8 C
București
marți, 20 februarie 2024
AcasăVideoVIDEO: Trei turiști britanici au fost dați dispăruți! O ambarcațiune a luat...

VIDEO: Trei turiști britanici au fost dați dispăruți! O ambarcațiune a luat foc în Marea Roșie

Trei turiști britanici au fost dați dispăruți și 12 au fost salvați după ce o ambarcațiune a luat foc în largul coastei egiptene a Mării Roșii, au declarat oficiali egipteni și surse de securitate.

O înregistrare video filmată de pe o barcă aflată în apropiere, care a efectuat salvarea, a arătat flăcări și fum ieșind din barcă.

Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric pe vasul numit Hurricane și care se afla în excursie din 6 iunie într-o zonă situată la nord de Marsa Alam, se arată într-o declarație a biroului guvernatorului Mării Roșii.

Ministerul de Externe al Marii Britanii a declarat că este în contact cu autoritățile locale în legătură cu incidentul și că sprijină cetățenii implicați.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Momentul adevărului pentru Zelenski: armata ucraineană are o situaţie “extrem de dificilă” în faţa forţelor ruseşti

Preşedintele Volodimir Zelenski a recunoscut luni că armata ucraineană se confruntă cu o situaţie "extrem de dificilă" în faţa forţelor ruseşti care, în opinia...
00:01:08

Doctorul OMS „șocat” după vizita la spitalul Nasser din Gaza

Într-un videoclip difuzat de Organizația Mondială a Sănătății(OMS), medicilor Națiunilor Unite li s-a permis trecerea duminică (18 februarie) într-un spital din Gaza care a...

Locuitorii unui sat de pescari din Islanda evacuați în urma unor erupții vulcanice se întorc acasă

Poliţia islandeză a declarat luni că locuitorii unui sat de pescari evacuaţi în urma mai multor erupţii vulcanice au fost lăsaţi să se întoarcă...
Ultima oră
Pe aceeași temă