1.1 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeVideoVIDEO. Sam Altman, directorul OpenAI destituit din funcție, posibilă revenire la conducere

VIDEO. Sam Altman, directorul OpenAI destituit din funcție, posibilă revenire la conducere

Sam Altman, directorul executiv al OpenAI, care tocmai a fost demis, discută o posibilă revenire la compania din spatele robotului ChatGPT, chiar dacă ia în considerare lansarea unei noi întreprinderi de inteligență artificială (AI), a declarat o sursă.

Sam Altman, directorul general abia concediat al OpenAI, discută o posibilă revenire la compania din spatele robotului ChatGPT, a declarat sâmbătă o persoană informată în legătură cu acest subiect. Acest lucru se întâmplă chiar în timp ce, au spus aceștia, se poartă discuții în vederea înființării unei noi companii de inteligență artificială.

Sursa, care a cerut să nu fie numită, a declarat că situația rămâne incertă, perspectivele revenirii lui Altman la OpenAI fiind încă incerte.

Atât OpenAI, care a fost cofondată de Elon Musk, cât și Altman s-au abținut de la a face orice comentariu oficial pe această temă.

Altman a fost concediat de consiliul de administrație al OpenAI vineri seara, într-o mișcare care a șocat lumea tehnologiei.

Investitorii, inclusiv Microsoft, care deține 49% din OpenAI, au elaborat strategii pentru a preveni un exod al talentelor.

Khosla Ventures, un susținător timpuriu al OpenAI, și-a exprimat dorința ca Altman să se întoarcă la OpenAI, dar a promis, de asemenea, sprijin pentru orice întreprindere pe care Altman o va urma.

Unii dintre angajați iau în considerare posibilitatea de a pleca, asta dacă Altman nu este repus în funcție.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

David Popovici, în semifinalele probei de 100 m liber, la Europenele de la Otopeni

David Popovici s-a calificat cu al doilea timp în semifinalele probei de 100 m liber, în această dimineaţă, la Campionatele Europene de înot în...

“În cinci ani, putem să exportăm carne de porc”

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, vrea să revigoreze zootehnia românească, astfel încât în câțiva ani România să ajungă să exporte din nou carne de...
00:01:04

Adolescenți francezi condamnați pentru decapitarea unui profesor

Șase adolescenți francezi au fost condamnați pentru decapitarea unui profesor de istorie ce ar fi denigrat pe profetul Mahomed, potrivit Reuters.Un tribunal francez a...
Ultima oră
Pe aceeași temă