3.9 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeVideoVIDEO: Regele Charles al Marii Britanii aterizează la Paris pentru o vizită...

VIDEO: Regele Charles al Marii Britanii aterizează la Paris pentru o vizită oficială

Regele Charles al Marii Britanii și regina Camilla au sosit miercuri (20 septembrie) la Paris pentru o vizită de trei zile, în timpul căreia el și președintele francez Emmanuel Macron vor spera să reia legăturile după ani de relații dificile între cele două țări.

Cuplul regal a fost întâmpinat de prim-ministrul francez Elisabeth Borne la aterizarea pe aeroportul Orly din apropiere de Paris.

Regele și Regina își vor începe vizita cu o ceremonie la Arcul de Triumf, iar echipele de demonstrații acrobatice aeriene ale forțelor aeriene ale celor două națiuni vor efectua un zbor de prezentare.

Printre punctele culminante ale călătoriei se numără o cină de stat, miercuri, la palatul Versailles, unde în meniu vor fi incluse homar albastru și o selecție de brânzeturi franceze și englezești.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
00:01:21

Pentagonul a fost „încurajat” de decizia de a ridica controlul asupra majorității promoțiilor militare

Pentagonul, prin purtătorul de cuvânt, generalul de brigadă Patrick Ryder, a declarat reporterilor marți (5 decembrie) că a fost încurajat de decizia senatorului american...

Naționala României, umilită de echipa Danemarcei cu 39-23, e în grupele principale ale Campionatului Mondial de handbal feminin

Naţionala României a fost umilită de echipa Danemarcei cu scorul de 39-23 (21-10), marţi seara, la Herning (Danemarca), în ultimul său meci din Grupa...

România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți pentru un vot cunoscut deja

Dacă România ar fi forțat să fie pe ordinea de zi a Consiliului JAI de marți ar fi riscat să obțină un vot pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă