6.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăVideoVIDEO: Portul Izmail a fost lovit de drone rusești

VIDEO: Portul Izmail a fost lovit de drone rusești

Un atac cu drone rusești asupra unui port ucrainean exportator de cereale a avariat luni depozite și a incendiat clădiri, a anunțat Kievul, cu câteva ore înainte de discuțiile programate între președintele rus Vladimir Putin și liderul turc Tayyip Erdogan.

Atacul asupra portului Izmail de pe fluviul Dunărea din regiunea Odesa, în sudul Ucrainei, a afectat depozite și clădiri de producție, iar resturi de la dronele care au fost doborâte au incendiat mai multe clădiri de infrastructură civilă, a declarat guvernatorul regional.

Forțele aeriene ucrainene au declarat că au doborât 23 din cele 32 de drone “Shahed” de fabricație iraniană lansate de pe teritoriul rusesc și din Crimeea ocupată. Poliția a declarat că nu au existat victime.

Poliția a postat mai multe fotografii ale unor depozite cu găuri în acoperișuri și ale unei clădiri industriale ale cărei ferestre au fost sparte și acoperișul distrus în urma unui atac care a durat mai mult de trei ore.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...
Ultima oră
Pe aceeași temă