9.1 C
București
joi, 23 martie 2023
AcasăInternaționalVIDEO: Musk se întâlnește cu oficialii lui Biden la Washington

VIDEO: Musk se întâlnește cu oficialii lui Biden la Washington

Elon Musk, directorul executiv al Tesla, s-a întâlnit vineri (27 ianuarie) la Washington cu doi înalți oficiali de la Casa Albă pentru a discuta despre modul în care producătorul auto și președintele Joe Biden ar putea colabora pentru a avansa producția de vehicule electrice și a accelera electrificarea rețelelor de vehicule din SUA.

Musk s-a întâlnit cu John Podesta, un stâlp al Partidului Democrat, care este consilierul principal al lui Biden pentru inovare în domeniul energiei verzi, și cu Mitch Landrieu, care supraveghează cheltuielile pentru infrastructură, a precizat Casa Albă.

Miliardarul și Biden au fost deseori în dezacord pe probleme politice și nu numai.

Un martor al Reuters i-a văzut vineri pe Podesta, Landrieu și Musk intrând într-o clădire din centrul orașului care găzduiește atât operațiunea de lobby a Tesla la Washington, cât și Centrul pentru Progresul American, un think tank fondat de Podesta. Landrieu și Podesta au plecat aproximativ o jumătate de oră mai târziu și nu au răspuns la întrebări.

Ulterior, secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a confirmat că întâlnirea a avut loc și a adăugat că Musk nu s-a întâlnit personal cu Biden.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
00:00:48

 ONU: „ Supraconsumul vampiric” drenează apa lumii

ONU a ajuns la concluzia că „ supraconsumul vampiric” drenează apa lumii. Secretarul general al Națiunilor Unite(ONU), Antonio Guterres, a avertizat miercuri (22 martie) cu...

Zelenski va lua parte prin videoconferinţă la summitul Grupului G7 de la Hiroshima

Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, a anunţat marţi seară, cu ocazia întâlnirii cu premierul Japoniei, Fumio Kishida, că în luna mai va participa prin videoconferință...

Chiriţoiu: Avizăm HG de plafonare a preţurilor RCA

Consiliul Concurenţei avizează proiectul de Hotărâre de Guvern privind plafonarea preţurilor, singura recomandare fiind să existe o limitare şi la costul reparaţiilor, a declarat,...
Ultima oră
Pe aceeași temă