15.9 C
Bucharest
Sunday, 28 May 2023
HomeVideoVIDEO: Momente de groază într-un avion! A aterizat de urgență după ce...

VIDEO: Momente de groază într-un avion! A aterizat de urgență după ce ușa s-a deschis în timpul zborului

Un avion al companiei Asiana Airlines a aterizat în siguranță în Coreea de Sud după ce un pasager a deschis ușa în timpul zborului, vineri (26 mai), a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Imaginile video filmate de o persoană aflată în zbor și obținute de televiziunea Yonhap News au arătat cum vântul intră prin ușa deschisă. Toți pasagerii au fost așezați cu centurile de siguranță prinse, deoarece avionul urma să aterizeze, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Un pasager de sex masculin care stătea lângă o ușă de urgență a deschis un capac și a tras o manetă, astfel încât ușa s-a deschis la aproximativ 656 de metri deasupra solului, a precizat purtătorul de cuvânt.

Nimeni nu a fost rănit în incident, dar nouă persoane au fost transferate la un spital din apropiere după ce au suferit probleme respiratorii, a declarat un oficial al departamentului de pompieri din Daegu.

Autoritățile au reținut un pasager, a anunțat vineri Ministerul Transporturilor din țară.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă