7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăVideoVIDEO: Kim Jong Un primește o căciulă de blană din partea Rusiei

VIDEO: Kim Jong Un primește o căciulă de blană din partea Rusiei

Kim Jong Un și-a încheiat vizita în Rusia, a relatat luni (18 septembrie) presa de stat, și a primit cadouri din partea Rusiei, inclusiv o căciulă de blană, o vestă antiglonț și drone militare – care reprezintă o încălcare a sancțiunilor ONU.

CITEȘTE ȘI – Cadoul inedit pe care l-a primit liderul nord-coreean Kim Jong Un la plecarea din Rusia

Kim a primit o căciula de blană de la ministrul Apărării, Serghei Shoigu, la Vladivostok, a arătat televiziunea de stat KRT, unde a inspectat bombardiere nucleare rusești, avioane de vânătoare echipate cu rachete hipersonice și o navă de război.

Oleg Kozhemyako, guvernatorul regiunii Primorsky, i-a oferit lui Kim un set de veste antiglonț moderne și ușoare, concepute pentru operațiuni de asalt, a precizat presa rusă.

De asemenea, lui Kim i-au fost prezentate cinci drone de atac unidirecționale și o dronă de recunoaștere Geranium-25, care este folosită pe scară largă în războiul din Ucraina, a precizat TASS, încălcând cel puțin două rezoluții ale Consiliului de Securitate al ONU împotriva Nordului – Moscova a votat pentru aprobarea lor – impuse pentru activitățile sale interzise în domeniul rachetelor și nuclear.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Josep Borrell insistă pentru ca țările UE să ajute Ucraina cu sisteme antirachetă

Ţările Uniunii Europene trebuie să îşi trimită sistemele antirachetă pentru a consolida apărarea antiaeriană a Ucrainei, ale cărei oraşe sunt supuse atacurilor Rusiei, a...

Poşta Română a finalizat distribuirea pensiilor până pe 15 aprilie

Compania Naţională "Poşta Română" a finalizat distribuirea pensiilor până pe data 15 aprilie, conform calendarului asumat, a anunţat, joi, operatorul poştal naţional. Distribuirea drepturilor sociale...

Cât de des ar trebui să faci rotația anvelopelor?

Deoarece anvelopele se uzează diferit pe puntea față comparativ cu cele de pe puntea spate, acestea trebuie rotite periodic pentru a nu ajunge în...
Ultima oră
Pe aceeași temă