1.1 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeVideoVIDEO: Gărzile de coastă italiene salvează zeci de persoane aflate la bordul...

VIDEO: Gărzile de coastă italiene salvează zeci de persoane aflate la bordul unui feribot în flăcări

Paza de coastă italiană a salvat 177 de persoane, inclusiv 27 de membri ai echipajului, de pe un feribot care a luat foc în timp ce se îndrepta de pe insula italiană Lampedusa spre Porto Empedocle, în Sicilia, a anunțat sâmbătă.

Feribotul transporta, printre pasageri, 83 de migranți care erau transferați din Lampedusa, a precizat paza de coastă într-un comunicat.

Toți pasagerii au fost transferați pe nava “Diciotti” a pazei de coastă și se îndreaptă spre Porto Empedocle, cu excepția a trei care se întorc în Lampedusa.

În cadrul operațiunii de salvare, paza de coastă a folosit jeturi de apă pentru a răci părțile feribotului afectate de incendiul care a izbucnit în sala motoarelor.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Aproape 80% dintre românii aflaţi în străinătate şi-au rezervat zboruri spre România, de sărbători

Opt din zece români din Diaspora (79%) şi-au planificat zborurile spre România, între 15 şi 31 decembrie, pentru a petrece sărbătorilor de iarnă, arată...

Consiliul politic național al PSD se reunește mâine

Consiliul Politic Național al PSD se reunește luni pentru a stabili strategia electorală a partidului în anul electoral 2024. Liberalii au decis să nu aibă...

Cifre îngrijorătoare. FMI atrage atenția că pensiile nu vor mai putea fi plătite

Deși noua lege a pensiilor face ca atât femeile și bărbații să se pensioneze la 65 de ani, inevitabilul se va produce și anume...
Ultima oră
Pe aceeași temă