4 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăSportVIDEO: Cariera plină de trofee a maestrului elvețian al tenisului Roger Federer,...

VIDEO: Cariera plină de trofee a maestrului elvețian al tenisului Roger Federer, s-a încheiat cu o înfrângere

Cariera plină de trofee a maestrului elvețian al tenisului Roger Federer s-a încheiat cu o înfrângere, vineri, după ce a pierdut alături de Rafa Nadal într-o seară emoționantă la Laver Cup.

Dar, pentru prima dată, rezultatul nu a contat, deoarece pe jucătorul elvețian l-au toropit emoțiile și a început să plângă.

„…și pentru mine chiar este ca o sărbătoare. Am vrut să mă simt exact așa la final de carieră și este exact ceea ce am sperat, așa că, mulțumesc. A fost minunat. A fost atât de distractiv, a fost uimitor. Vă mulțumesc tuturor. Am avut atât de mulți oameni care m-au încurajat, iar voi, cei care sunteți aici în seara asta, însemnați totul petru mine,” a spus Federer.

Finala Laver Cup a lui Federer a atras un public de 17.500 de persoane la O2 Arena din Londra.

De 20 de ori campion de Grand Slam s-a întors după mai bine de un an de absență pentru a juca într-un meci de dublu alături de Rafa Nadal – spaniolul cu care a împărțit una dintre cele mai captivante rivalități din tenis.

Însă cei doi au pierdut o confruntare împotriva americanilor Jack Sock și Frances Tiafoe.

Lacrimile au curs după meci, în timp ce pe teren a fost proiectat un montaj cu isprăvile lui Federer.

El a mulțumit familiei sale pentru sprijinul acordat în timpul carierei sale impresionante.

„…soția mea m-a sprijinit foarte mult și ar fi putut să mă oprească de foarte mult timp, dar nu a făcut-o. Ea m-a susținut în continuare și mi-a permis să joc, așa că, este uimitor. Vă mulțumesc.”

Nadal a plâns în timp ce marele său rival își lua un rămas bun emoționant.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Nouriel Roubini prevestește venirea mamei crizelor economice

Niciun economist de marcă sau vreo instituție de consultanță financiară nu s-a hazardat în predicții asupra viitorului. Economistul Nouriel Roubini, supranumit “profetul crizei,” riscă...
00:01:04

Vulcanul Java din Indonezia obligă mii de oameni să se evacueze

Vulcanul Java din Indonezia a obligat mii de oameni să se evacueze din calea cenușei ce a fost aruncată în zona din jurul lui....

ONU are dovezi ale folosirii armelor chimice de către Statul Islamic în Irak

Experţi ai Naţiunilor Unite(ONU) au descoperit noi probe ale utilizării armelor chimice de către gruparea jihadistă Statul Islamic în timpul autoproclamatului său califat, mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă