0.5 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeVideoVIDEO. Biden îi urează bun venit lui Albanese din Australia

VIDEO. Biden îi urează bun venit lui Albanese din Australia

Președintele american Joe Biden și Prima Doamnă Jill Biden i-au primit marți (24 octombrie) pe premierul australian Anthony Albanese și pe partenera sa Jodie Haydon la Casa Albă, înaintea unei vizite oficiale de stat.

Concertul planificat al trupei B-52 la dineul de stat oferit miercuri (25 octombrie) de președintele american Joe Biden premierului australian Anthony Albanese a fost anulat, evenimentul căpătând un ton mai sumbru din cauza crizei din Orientul Mijlociu.

Biden va fi gazda unui dineu fastuos după ce cei doi lideri aliați vor discuta miercuri despre pământurile rare și securitatea cibernetică.

Festivitățile vor fi acompaniate de melodii instrumentale ale unei formații militare americane, în locul muzicii de dans antrenante a grupului din statul american Georgia, cunoscut pentru hiturile sale “Love Shack” și “Rock Lobster”. Prima doamnă Jill Biden a declarat marți că memebrii trupei B-52 vor participa la dineu, dar în calitate de invitați.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

ONU apel ca Israel să evite să agraveze situația umanitară deja catastrofală din Gaza

Secretarul general al Națiunilor Unite(ONU), Antonio Guterres, a făcut apel la Israel să evite noi acțiuni care ar agrava situația umanitară deja catastrofală din...

Ciolacu afirmă că România va fi alături de Ucraina până la victoria împotriva Federației Ruse

România a fost și va fi alături de Ucraina până când o să obțină victoria împotriva Federației Ruse, a spus premierul României, Marcel Ciolacu,...
00:00:48

Un copil de două luni a fost rănit în lovitura israeliană din Khan Younis

Adnan, în vârstă de două luni, era tratat pentru rănile suferite în timpul unui atac aerian, în orașul Khan Younis din Gaza, luni (4...
Ultima oră
Pe aceeași temă