23.8 C
Bucharest
Tuesday, 26 September 2023
HomeVideoUn atac cu cuțitul a rănit patru copii în orașul francez Annecy

Un atac cu cuțitul a rănit patru copii în orașul francez Annecy

Un cetățean sirian, cu statut legal de refugiat, într-un atac cu cuțitul, a rănit joi patru copii și un adult, într-un parc francez, a declarat poliția, lăsând unele dintre victime în stare gravă la spital. Incidentul s-a petrecut în orașul alpin francez Annecy, potrivit Reuters.

Ministrul francez de interne Gerald Darmanin a declarat pe Twitter că atacatorul a fost arestat.

Doi copii și un adult sunt în stare gravă, având viața în pericol, în timp ce doi copii au fost răniți ușor, a declarat poliția.

Martorii au spus că cel puțin un copil atacat se afla într-un cărucior.

Atac cu cuțitul la Ierusalim. Autorul de 16 ani a fost omorât

Doi polițiști au fost răniți în urma unui atac cu cuțitul la Ierusalim. Autorul a fost un tânăr de 16 ani, care a fost împușcat mortal de autorități.

Cei doi polițiști au fost înjunghiați de atacator în apropiere de yeshiva (şcoală talmudă) pe strada al-Wad. Atacaul a avut loc în cartierul musulman din Oraşul Vechi, în Ierusalimul de Est. Potrivit unui comunicat al Poliției, autorul, un tânăr de 16 ani, a fost împușcat mortal.

Atac cu cuțitul în Ierusalim, orchestrat de un tânăr de 16 ani
Atacatorul era un minor de 16 ani și locuia în Ierusalimul de Est. Este sectorul palestinian al Oraşului Sfânt ocupat din 1967 de Israel şi apoi anexat. Acesta a înjunghiat doi dintre polițiștii care au intervenit.

„Am tratat o femeie rănită moderat şi un bărbat uşor rănit în urma incidentului… i-am evacuat spre spitalul Hadassah”, a declarat Yechiel Stern, un salvator, potrivit comunicatului.

Miercuri seara au avut loc confruntări între forțele de ordine și palestinieni, în cartierul Issawiya, de unde este și atacatorul.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Varză murată la butoi. Rețeta lui Radu Anton Roman: ingredientul care păstrează apa limpede și frunza tare

Varză murată la butoi. Rețeta lui Radu Anton Roman: ingredientul care păstrează apa limpede și frunza tare

Schimbare majoră în sănătate. Ce se întâmplă cu cabinetele medicilor de familie

"Astăzi, am mai făcut un pas pentru facilitarea asigurării asistenţei medicale primare, cu precădere în mediul rural. Prin proiectul de lege iniţiat împreună...

AROBS ajunsă pe piața principală a BVB, vrea să ridice circa 55 milioane de euro de la Bursă pentru extindere

Arobs Transilvania Software, trecută ieri pe piața principală a Bursei de la București, intenţionează să atragă aproximativ 55 de milioane de euro de pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies