18.4 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăVideoPompierii luptă cu un incendiu mare în Philadelphia

Pompierii luptă cu un incendiu mare în Philadelphia

Fumul și flăcările au cuprins acoperișurile a cel puțin două clădiri, în timpul unui incendiu în cartierul Francisville din Philadelphia luni (19 februarie), potrivti Reuters.

Potrivit postului afiliat la ABC, WPVI, incendiul a început într-o clădire de pe blocul 1600 din Ridge Avenue și s-a extins la o clădire vecină cu patru etaje.

WPVI, post afiliat local al ABC, l-a citat pe comisarul adjunct Derek Bowmer spunând că nu au existat știri despre răniți după ce toți rezidenții au fost contabilizați în urma evacuărilor.

Cel puțin 13 morți într-un incendiu, la o casă din Philadelphia

Autoritățile au anunțat că sunt cel puțin 13 morți, după un incendiu violent la o casă din Philadelphia, SUA.

Departamentul de Pompieri din Philadelphia a descris-o ca fiind un „incendiu fatal”, fără a oferi mai multe detalii. Oficialii vor ține un briefing de știri lângă casa din cartierul Fairmount din orașul de pe Coasta de Est.

Pompierii au sosit în jurul orei 6:40 dimineața și s-au luptat timp de aproximativ 50 de minute pentru a controla incendiul de la etajul doi al casei. Departamentul nu a comentat imediat numărul răniților și deceselor.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...

Ultimul pas pentru operaționalizarea IMM Plus, îndeplinit

După aprobarea schemei de ajutor de stat IMM Plus de către Comisia Europeană la 9 aprilie a.c., a fost publicat Ordinul comun care stabilește...

Portul Constanța a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, anunță premierul Ciolacu

Portul Constanţa a devenit cel mai important hub de distribuţie a mărfurilor la Marea Neagră, pentru Europa Centrală şi de Est, a anunțat premierul...
Ultima oră
Pe aceeași temă