6 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăVideoO dronă arată un apel la rugăciune la moscheea avariată din Gaza

O dronă arată un apel la rugăciune la moscheea avariată din Gaza

O dronă arată un apel la rugăciune la moscheea serios avariată din Gaza, în urma bombardamentelor efectuate de Israel și Hamas, în războiul început în urmă cu aproape două luni, potrivit Reuters.

Imaginile de la Khan Younis, filmate miercuri (29 noiembrie), au dezvăluit amploarea pagubelor pe care atacurile aeriene israeliene le-au avut asupra moscheilor din oraș, în timpul războiului de șapte săptămâni.

Videoclipul a fost filmat în a șasea zi a armistițiului prelungit, primul răgaz în bombardamentul Israelului asupra teritoriului, ca răspuns la atacurile Hamas din 7 octombrie asupra țării.

Joi, cele două părți au încheiat un acord de ultim moment pentru a prelungi încetarea focului de șase zile cu încă o zi, pentru a le permite negociatorilor să continue să lucreze la înțelegeri pentru a schimba ostaticii deținuți, în enclava de la coasta mării, condusă de Hamas, cu prizonierii palestinieni din închisorile israeliene.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Stilul e Mirel din Turnu Măgurele

Miercuri seară, într-o emisiune televizată, Marcel Ciolacu a avut o reacție dură la adresa opoziției. El consideră că membrii ei văd mereu probleme,...

Stilul e Mirel din Turnu Măgurele

Miercuri seară, într-o emisiune televizată, Marcel Ciolacu a avut o reacție dură la adresa opoziției. El consideră că membrii ei văd mereu probleme,...
00:01:01

Un oficial al JO Paris 2024 spune că nu este nevoie de aer condiționat în satul atleților

Un oficial al JO Paris 2024 i-a asigurat săptămâna aceasta pe concurenți că apartamentele din satul atleților sunt adaptate la temperaturile verii, pe fondul...
Ultima oră
Pe aceeași temă