24.2 C
Bucharest
Friday, 29 September 2023
HomeVideoNouă clădiri avariate de cutremur au fost demolate în Turcia

Nouă clădiri avariate de cutremur au fost demolate în Turcia

Nouă clădiri de apartamente afectate de cutremur din Malatya, Turcia, au fost demolate cu explozibili vineri (15 septembrie), în timp ce țara încă se recuperează după dezastrele devastatoare din februarie, potrivit Reuters.

Compania de demolare a declarat că aproape 3.700 de livre (1.660 de kilograme) de explozibili în 30.000 de capsule au fost detonate pentru a dărâma clădiri cu 15 etaje, după ce au fost asigurate măsuri de securitate extinse.

Imaginile cu drone au arătat clădirile, puternic avariate și evacuate după cutremurele din 6 februarie, prăbușite în câteva secunde după exploziile simultane.

Cutremurele masive au devastat sud-estul țării în februarie, ucigând peste 50.000 de persoane și provocând daune de peste 100 de miliarde de dolari.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Prognoza meteo pentru toată luna octombrie

Săptămâna 02.10.2023 – 09.10.2023Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile, dar mai...

Adevărul nu mai are adepți

Subconștientul omului este stimulat de instincte. Marii prădători ai spiritului colectiv al umanității știu că visceralul trebuie alimentat cu pastișe ale adevărului. În sinea sa,...

Filip Cristian, un cunoscut influencer de pe TikTok, dat dispărut. Poliția este în alertă: "Dacă îl vedeți, sunați la 112"

"La data de 29 septembrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată și solicită sprijin în vederea depistării unui tânăr care, la data de...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies