17.2 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăVideoNikki Haley își suspendă oferta de la Casa Albă

Nikki Haley își suspendă oferta de la Casa Albă

Nikki Haley și-a încheiat, miercuri (6 martie), provocarea ei de lungă durată față de favoritul republican la președinția SUA, Donald Trump, asigurându-se că fostul președinte va fi candidatul partidului, într-o revanșă cu președintele democrat Joe Biden, la alegerile din noiembrie, potrivit Reuters.

Haley, fostul guvernator al Carolinei de Sud și ambasadorul lui Trump la Națiunile Unite, când era președinte, a făcut anunțul într-un discurs la Charleston, la o zi după ziua de Super Marți, când Trump a învins-o puternic în 14 din cele 15 concursuri de nominalizare ale republicanilor.

„ A venit momentul să-mi suspend campania”, a spus Haley. “Nu am nici un regret.”

Nikki Haley l-a învins pe Trump în alegerile primare republicane din Washington

Nikki Haley, contracandidata lui Donald Trump în interiorul Partidului Republican, l-a învins pe Trump în alegerile primare republicane din Washington D.C.

Haley și Trump sunt rivali în campania care va desemna candidatul Partidului Republican la alegerile prezidențiale din SUA, de la finalul anului 2024. Nikki Haley (52 de ani) a fost guvernatoarea statului Carolina de Sud și apoi a fost ambasadoarea SUA la ONU.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Trafic restricționat în anumite zone din București

Cu ocazia desfășurării mai multor evenimente în Capitală, Brigada Rutieră a anunțat că traficul rutier va fi restricționat în anumite zone. În zilele de sâmbătă...

Modificări ale traseelor tramvaielor de pe Calea Moșilor

Începând de duminică, 14.04.2024, STB SA va aplica măsura de reorganizare a liniilor de tramvai care funcționează în zona istorică de pe Calea Moșilor,...

Alertă în Orientul Mijlociu! Iranul ar putea lansa un atac asupra Israelului în acest weekend

Israelul se pregăteşte pentru un atac direct din partea Iranului în sudul sau nordul ţării în următoarele 24 sau 48 de ore, a declarat...
Ultima oră
Pe aceeași temă