21.1 C
București
sâmbătă, 27 mai 2023
AcasăInternaționalKim Jong Un se întâlnește cu Biroul Politic în timp ce Biden...

Kim Jong Un se întâlnește cu Biroul Politic în timp ce Biden îl întâlnește pe Yoon Suk-yeol la Seul

Televiziunea de stat din Coreea de Nord, KRT, a difuzat sâmbătă imagini video în care liderul Kim Jong Un prezidează o întâlnire cu Biroul Politic pentru a discuta despre situația coronavirusului, înaintea întâlnirii președintelui american Joe Biden și a noului său omolog sud-coreean Yoon Suk-yeol de la Seul.

Cei doi se așteaptă să discute despre modalități de a ieși dintr-un impas diplomatic cu Phenianul. Dar întâlnirea amicală dintre aliați este întunecată de informațiile care arată că liderul nord-coreean Kim este pregătit să lanseze teste nucleare sau de alte rachete, conform Reuters.

Kim Jong Un se vede acum cu Biroul Politic, după ce anterior a participat la o comemorare a unui regretat mareșal

KRT a arătat sâmbătă, de asemenea, imagini cu Kim Jong Un, arătând sumbru, vizitând vineri seara o sală de înmormântare a regretatului mareșal Hyon Chol Hae, consilier general al Ministerului Apărării Naționale.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a criticat răspunsul țării sale la primul focar confirmat de COVID-19, acuzând oficialii guvernamentali de insuficiențe și inerție, a informat miercuri presa de stat.
În timp ce Coreea de Nord se luptă cu un focar exploziv de COVID-19, liderul Kim Jong Un a criticat răspunsul țării sale la criză, conform Reuters.

Kim s-a întâlnit cu oficiali guvernamentali marți (17 mai) și, potrivit presei de stat, a numit eforturile lor „imature” și inadecvate.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Munca  în zilele noastre

Cărți exaltate de perspectiva globalizării și electronizării (vezi Peter F. Drucker, Post-Capitalist Society,Harper, New York, 1994) spuneau că în lume se trece la o...

Atenționare de furtuni în aproape toată țara. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabilă pe parcursul acestei zile în 34 de...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 458: Zelenski susține că s-au făcut mari progrese pentru dotarea cu aeronave moderne

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă că, pe parcursul acestei săptămâni, s-au făcut progrese substanţiale în asigurarea de aeronave moderne pentru țara sa. Zelenski a afirmat,...
Ultima oră
Pe aceeași temă