21.9 C
Bucharest
Saturday, 23 September 2023
HomeVideoAnimale rămase blocate după explozia unui baraj din Ucraina

Animale rămase blocate după explozia unui baraj din Ucraina

Mai multe animale, rămase blocate după explozia unui baraj din Ucraina, din sudul țării, au fost salvați de cei aflați în trecere pe acolo.

Unii câini rămași eșuați pe fondul creșterii apelor din Kherson, în urma unei breșe în barajul Kakhovka peste noapte au fost salvați marți (6 iunie).
Imaginile au arătat oameni care salvează câini care nu au putut scăpa din apele în creștere, dar și impactul ruperii barajului asupra vieții sălbatice, conform Reuters.

Mai multe animale rămase blocate, după ruperea unui baraj din Ucraina, au fost salvate marți de pe râul Nipro


Torentul de apă a izbucnit marți dimineața prin imensul baraj Kakhovka de pe râul Nipro, care separă forțele ruse de armata ucraineană din sudul Ucrainei, inundând o parte a zonei de război și forțând sătenii să fugă.
Ucraina investighează explozia de la un baraj hidroelectric major din sudul țării ca fiind o crimă de război și ca posibilă distrugere criminală a mediului sau „ecocid”, a declarat marți procurorul său general.

Oamenii suferă zilnic bombardamente în Nova Kakhovka din regiunea Herson

Teama de a fi sub o salvă de bombardamente de artilerie face parte de multă vreme din viața orașului Nova Kakhovka din regiunea Herson ocupată de ruși din Ucraina, au declarat locuitorii de acolo pentru Reuters pe 30 octombrie.

Bombardamentele din centrul orașului au devenit atât de normale încât a fost instalat un nou semn pentru a le spune locuitorilor pe ce parte a străzii este cel mai sigur să stea atunci când plouă cu obuze, potrivit Reuters.

Orașul a intrat sub controlul Rusiei la scurt timp după 24 februarie, când Moscova a lansat ceea ce numește „operațiune militară specială” în Ucraina.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Șeful medicilor din Dolj, Tudorel Ciurea, cere „taxă de protecție” pentru sediu și…restaurant

Colegiul Medicilor Dolj a devenit, din octombrie 2020, feuda nababului medic Tudorel Ciurea. Practic, din acel moment, medicii doljeni au intrat în era...

Șeful medicilor din Dolj, Tudorel Ciurea, cere „taxă de protecție” pentru sediu și…restaurant

Colegiul Medicilor Dolj a devenit, din octombrie 2020, feuda nababului medic Tudorel Ciurea. Practic, din acel moment, medicii doljeni au intrat în era...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies