15.4 C
București
duminică, 24 octombrie 2021

Zgonea despre Niță, contracandidatul său pentru locul doi din PSD

Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților care candidează pentru ocuparea funcției de președinte executiv al PSD. a declarat că „a avea un contracandidat în politică este un lucru normal. Niţă e un om pe care îl consider prietenul meu şi mă bucur că a luat decizia să candideze.

CITEȘTE ȘI  Zgonea nu e singur în lupta pentru locul DOI din PSD. Cine s-a înscris în cursă împotriva lui

Domnul Niţă este un vechi membru de partid, are aceeaşi vechime ca şi mine şi este un om care a consolidat acest partid şi în opoziţie, şi la guvernare. E un om pe care îl consider prietenul meu şi mă bucur că a luat decizia să candideze. Suntem două generaţii diferite, dar până la urmă dorim acelaşi lucru, pe care l-a anunţat Liviu Dragnea, şi anume modernizarea partidului şi aşezarea pe o altă cultură politică„, a declarat Valeriu Zgonea, înaintea începerii şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

CITEȘTE ȘI  Ce spune contracandidatul lui Zgonea despre șansele sale

Președintele Camerei Deputaților a precizat că are susţinerea a 40 de organizaţii PSD. Din discuţiile pe care le-am avut, am vorboit cu toţi (…), am cerut susţinerea, am primit 40 de susţineri. A avea o susţinere nu înseamnă a avea voturi în Congres„, a arătat Zgonea.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă